Followers

Saturday, February 14, 2009

penantian berakhir. penantian baru pula muncul.

alhamdulillah.

terima kasih pada korang.
berkat doa, dorongan dan sokongan korang,
terbukti memang ada hikmah yang tersembunyi di sebalik aku saket2.




aku disahkan mengandung.
kandungan berusia 5 minggu 1 hari.



memang tak tergambar kegembiraan.
setelah penantian selama 11 bulan.


aku ke cyber cafe ni semata2 nak sampaikan berita gembira ni pada korang.
cerita lebih lanjut, aku citer isnin ok?

terima kasih sekali lagi.
:)
mmuahhhhhh!

26 comments:

  1. ALHAMDULILLAHH syukur kehadrat Allah swt
    sy tumpang gumbira kak hehe ^ ^
    yang penting jg kesihata, mkn minum tu jgn ambil yg sejuk2 okie
    take a good rest
    n tahniahhhh

    ReplyDelete
  2. ~ Alhamdulillah.... suka nya amy!!! jaga kesihatan tau. jangan buat kerja2 berat. i'm too excited!! amy rasa cam amy lak yg preggie. ~

    ReplyDelete
  3. syukur alhamdulilah intannn
    alhamdulilahhhhh
    watahsi tumpang gembira..

    please take care ye sayang!

    ReplyDelete
  4. hye akak, congrate..sy dh agak dh sjk akak mula cite akak sakit2 sume tu..


    jaga diri..mst sronok gile kn??

    ReplyDelete
  5. Congratulations to both of you.. take care!

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah....
    syukur sangat.... congrats to awak & en alang.. take care tau...

    muah muah!

    ReplyDelete
  7. first time komen ni hehe.
    congratssss!! kan betul sume orang teka heheheh..kejap nk makan tu, nak makan ni, pastu asyik tak sehat je, mesti ade "isi" punye laaa.

    jage diri baik2 ek..semoga sihat walafiat bakal ibu and baby :)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillahhh...

    syukur sgt2 ke hadrat Ilahi..

    tahniah ye intan..

    moga2 lepas ni rezeki naja plak..
    amin ya robbal 'alaminnnn...

    p/s : intan hembus2 sket aura ubu mengandung tu pada kwn2 lain.. ;)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah. diya tumpang gembira utk akak dan en alang. jaga diri ye kak =)

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah....syukur sgt2 pd tuhan....jaga diri baik2 tauuu, ni lah anugerah tuhan yg x ternilai harganya...so, jgn wat keje berat2 lagi pasni key....akak hepi sgt2 bila betul tekaan akak tu...jgn lupa doakan kami yg masih berdua ni yerrrr....mintak2 menjangkit la kat kitorg pulak pasni...amin....

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah.. Syukur... Take care.. Jaga diri baik2 tau..

    ReplyDelete
  12. tahniah intan! wah...x sabar nak tengok baby intan...yeay..

    ReplyDelete
  13. congratzzzz kak intan!!!

    alhamdulillah~
    take care yerr~

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah!!!!! Jaga diri baik2 sis! :) Saya doakan smoga sis, hubby n baby slamat spjg pregnancy nehh..

    -silent reader yg tak brapa nak sielnt dah-

    ReplyDelete
  15. halo akak kure2..:))..sy ni silent reader je..byk kali baca blog akak tp tak penah komen..hiks..saje nak wish congrats..akhirnye tercapai gak hajat tuh..hmm..awal lagi kandungan tuh..yg penting utk 1st trimester..kesihatan dan segala gala nye nak kena jage..sbb baby tu still fragile lagi..so again..congrats..take care of urself and baby k?
    p/s: suke dgr cite org pregnant/nak ade baby ni..kite ni due date bln 4 nieh..tak sabar lak rasenye..:))

    ReplyDelete
  16. wahhhh! alhamdulillah. seronotnye! hehehehe.
    jaga diri! :D

    ReplyDelete
  17. ups.iklan baby-gaga.com tu kelaka. hihi

    ReplyDelete
  18. tahniah... syukur... tompang gumbira di sini... apa pun, take care, ok... akhirnya... bhasil juga... meh le pass... lama gak nunggu nih... hehehe... :)
    moga sihat di sepanjang proses kehamilan yek...

    ReplyDelete
  19. puteri;
    happy for u!!!tahniah!!

    ReplyDelete
  20. thanks korang!!!!!
    mmuahhh! mmuahhhh!
    :)

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah..

    *rase nk pelok dia kuat2 ni*

    ReplyDelete
  22. akak,

    sorry lambat wish.. hehehe..
    CONGRATS!!!!
    am very very happy for you..
    tina doakan semuanya akan OK..
    Muahhhssssssss...

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...