Followers

Tuesday, June 23, 2009

kebizian

hari ni sebok.
ada meeting bersama manager2 sekalian.
(chop! aku bukan manager lagi ye...doakan la aku suatu hari nanti)

pagi terpaksa ke klinik.
petang, ada meeting.
macam full je schedule aku hari ni.
ntah sempat nak update blog ke idak.

oh, malam ni nak tgk transformers.
dah kuar ek hari ni rupa2nya.
smalam check schedule wayang, ada plak untuk harini.
so, apa lagi, mari ramai2 serbu panggung!
ho yeahhh!!!!

sebelum aku beredar,
aku tinggalkan entri zaza pasal celebration father's day sabtu lepas.
kitorang wat awal sebab ahad tu ayah dah balek kl.
:)

take care korang!!!
muaahhhh!

5 comments:

  1. huhu~

    naja pun agak bz ari ni

    ReplyDelete
  2. xaci akak da blh tgk!xfair!!! :D

    ReplyDelete
  3. huhu...transformers dah kuar...
    hoho..bestnyer...

    bz2 pun...take care k...

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...