Followers

Tuesday, June 9, 2009

sob...sob...


rindu kat anak beranak ni.
tadi anis call, kata kat bukit merah.
bercuti ngan suami dan anaknya.

sejak kitorang terpisah 5 tahun dulu,
sekali je jumpa. tu pon 4 tahun dulu.
then, dia dapat kpli, ke sarawak,
jumpa jodoh, kawen, dapat anak,
tak jumpa2 jugak.

anis kata nak jumpa.
tapi bila aku cerita kat dia dari bukit merah tu makan jam la jugak,
dia tak jadi datang.
anak dia pon macam letih kan, cian la plak.

end up kitorang berborak2 bertukar2 cerita.
lama jugak borak.
tak sedar masa berjalan.

tetiba, anis cakap,
"intan, aku rindu ko"
gile ah. meleleh2 air mata aku ni.
terus aku cakap rindu dia jugak.
anis ni dah macam adik beradik sendiri dah.
kalau gurau tu, memang tak agak2.
pakai boh je. sronok abis.
aku plak, memang garang ngan anis ni.
anis suka panggil aku intan garang.
hehehe. aku ni bukannya boleh.
kalau dengan orang yang aku rapat la, aku garang.
kalau aku baik2 je tu, maknanya ko tak brape special kat hati aku ni.
kan dalie kan? aku garang ek?

oh. anis adalah bestie aku masa kat usm dulu.
aku rindu ko gak nis!
wuwuwuwuwuwu~

(anis pesan aku takleh sedih2 sangat, kena fikir tentang baby jugak)

5 comments:

  1. haha ko mmg garangg..
    aku pon rindu kau noks.. lama noo tak jumpa..asik tak kesampaian je.. wuwuwuw

    ReplyDelete
  2. err....dgn kite tak garang...huhuhu...

    ReplyDelete
  3. mmg rindu kan kwn2 sehati sejiwa masa study dlu2.. saya pn cmtu gak.. huhu..

    ReplyDelete
  4. dalie,
    tu la pasal...wuwuwuwu...

    sha,
    awak kite tak pernah jumpa. kalau ahri2 jumpa, sure kite jadik garang! hahaha~

    N,
    waaa!!! rindu tau...

    maswani,
    kan? kan?

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...