Followers

Thursday, July 23, 2009

dekat gilos!!! takdenya nak sesat barat ke hape...


korang tengok la sendirik.
betapa dekatnya spital ngan umah sewa kitorang skang.

naik kereta, tak sempat nak panas enjin.
jalan kaki, tak sempat nak menitik peluh.
:)

semoga dengan dekatnya spital ni, senang kalau ada emergency.

dan. ni aku dah bagi hint umah aku kat ne.
sape2 yang nak datang umah, leh sesat lagi,
tak tau nak kata apa dah.

15 comments:

  1. hehehhe...ni nak tunjuk umah intan senang je nak gi kan?? kann??

    ReplyDelete
  2. senang la nanti alang,
    xrisau sgt,

    ReplyDelete
  3. nanti na dah 8bulan nakg duk sane ar,
    hiks :p

    ReplyDelete
  4. hiks...mmg dekat gilossss tuh..

    pandai intan n en alang cari umah sewa yer.. hehe :P

    ReplyDelete
  5. eh, gi branak kat spital private takley ke?
    miahaha..
    klinik yasmin ke, at least...

    ReplyDelete
  6. x risau la kalau dkt camtu...tapi kalau mcm kat kl ni walaupun dekat tapi kalau dah jem, serupa jauh jugak laa....hahahaha...silap2 dlm keter pulak bersalinnyer....see time abby abadi dulu tu....pasai jem la tuuu....kan kan....abby...

    ReplyDelete
  7. yuhuh..
    intan mgm deakt
    n jgn riso
    servis spitla manjung tip top
    je ms aku branak.....
    somi bole je teman kt LR>..
    kot tak tau ar kot aku ni naseb sgt lucky
    dpt nurse n dr yg sgt baik belaka..
    kalu nk tau sile baca pgalaman aku bersalin kt blog....
    mmg lawak je....

    ReplyDelete
  8. sha,
    yup2. tanya je kat orang mana spital. from there, leh je terus gi umah kite.

    nano,
    hehee. tu la pasal. kendong kite pon leh sampai je..
    meh2 dok sini. dokek jo ngan spital.

    naja,
    tak sangka sebenarnya. hehehe. rezeki~

    zaza,
    ko nak bayarkan ke rm5000? cek tak mampu woooo...

    rafflesia,
    kat sini takde jem. :)

    yanti,
    suami leh masuk LR? serius? ni nak pi jengah LR ni...tanya prosedur.
    :)

    ReplyDelete
  9. bila due? emm leh gi nih tgk baby..huhuhu..moh lepak mamak sblm due..karang dah tak leh pi minum teh tarik masa confinement..hihihi

    ReplyDelete
  10. bila due? emm leh gi nih tgk baby..huhuhu..moh lepak mamak sblm due..karang dah tak leh pi minum teh tarik masa confinement..hihihi

    ReplyDelete
  11. sabrina,
    jom2 pekena teh tariiikkk!!!!

    nemo,
    spital gomen sri manjung. senang nak beranak nanti. :)

    ReplyDelete
  12. dekat laa umah tu. kat mana location tu?

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...