Followers

Sunday, October 25, 2009

khalish-first night at home



suke sangat tidor ngekot2 badan.
kalu menggeliat tu, sampai merah2 muka.

hai anak...anak.

oh. masa ni first night khalish kat umah setelah 8 hari (aku) dan 4 hari (khalish) kat spital. hehehe.

*lepas2 ni entri hari ini sampai jumaat adalah autopublish. k semua?

13 comments:

  1. eheheeh..tomeynyaaaaaa

    khalish tak dibedung ye?
    skang dah tak ramai bedung
    ehh..bedung ke org paggil arr..yg gulung2 sampai bahu tuuu

    ReplyDelete
  2. salam intan..bestnya main dgn baby kan..
    smoga semua sihat slalu..take care..

    ReplyDelete
  3. wow..tempat tido khalish...kilat2 lagi eh...

    ReplyDelete
  4. aa tomeinya.. kejap je masa berlalu ke... rasanya kenal blog ni masa memula ada sintom-sintom muntah2 dulu.. last 2 dah kuar baby dah...

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah semua selamat..
    khalish mst suka dpt blk umah..
    jg diri semasa berpantang nih yer...

    ReplyDelete
  6. comel khalish. ikut muka sapa ye

    ReplyDelete
  7. bergaya khalish tido... dah besar mesti terrer posing ikut mak dia... hiks

    ReplyDelete
  8. khalish tido penuh aksi ok!!!!!!
    so lah cute!!!!

    ReplyDelete
  9. ngeliat2 tu? orng2 tua kata, dia teran isi... biar cepat besau :)

    ReplyDelete
  10. 8 hari kat hospital? lama nya.. tak pe lah, mesti skang kak intan pun dah sihat.

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...