Followers

Thursday, December 17, 2009

hmm..nape ek?

adakah semua orang sebok ber'fb'ing dah takmo berblogging?
sebab aku perasan bukan kat blog aku je,
tapi blog2 orang lain pon cam senyap sunyi tak meriah sangat.

aku perasan benda ni sejak aku habis pantang.
mentang2 semua orang ada hp canggih manggih, leh fb dan twit2 di mana2 saja,
dunia blog dah makin hambar gitu.

:(

rindu oo zaman blog dulu2.
2 tahun lepas, masa aku baru kenal blog.
masa tu, punyalah meriah.
dan ramai blogger2 yang lama2 pon dah senyap macam tu je.
:(

ok. pepagi dah ungkit2 pasal dulu2.
huhuhuhu~

15 comments:

  1. betul tu intan..rase mcm dah tak meriah dah kan..sbb nye aku pun da terasa kat diri aku ni..tp sbb syg kat blog ni..terpaksa gak memeriahkan diri walau pun tak berapa meriah..

    ReplyDelete
  2. la intan.. pengaruh tu turut dtg kat ida gak.. sampai kdg2 terlupa blog kalau berfb.. hihihi tak semeriah dulu kan...

    ReplyDelete
  3. hmmm..takde fb...so concentrate kat blog je.....

    ReplyDelete
  4. baru pagi tadi teringat pasal blog dah sunyi. time dulu2 gak syok blogging. boleh plak kita sama2 terpikir. hehehe....

    ReplyDelete
  5. aku pulak lebih suka blog dari fb.

    ReplyDelete
  6. watashi suka blog dari FB
    tatau arr FB naper watashi kureng skittt

    ReplyDelete
  7. suka fb sbb macam2 ada~ hehe..
    tp betul..sy pun rndukn blogspot. cam akak

    ReplyDelete
  8. mksu msh setia ngan blog, sbb mksu x leh nak ber'fb', huhuhu

    dah inform en alang ker pasal plan cuti2 tu?

    ReplyDelete
  9. saye suke blog lg.. fb kureng sket nak bukak.. kecuali klu pi menuai... hahahaha...

    ReplyDelete
  10. Huhu. Diya pun rasa gitu gak kak. Mungkin sebab masing2 dah ada komitmen yg lebih penting, jadi tak sempat nak memblog

    ReplyDelete
  11. blog diutamakan... fb dikendiankan... bole gitu???

    actually, btoi jugak tu intan... amat2 disedari sejak ujung tahun nih...

    kat ofis.. skrg semua layan fb... ade sorg dua je layan blog tmasuk diri ini, nyeeehhh... apabila majoriti menguasai minoriti.. apa tjadi??

    dun worry... i tetap singgah blog uuu... hehehe

    so, don be so saddd... apa yg penting??? kejesameeee... :x

    ReplyDelete
  12. masing-masing ada kerja len nk buat.. haha tu yg dh lama x blog

    ReplyDelete
  13. kita setuju yang.. rasa mcm nak jasi SR je balik. macam dedulu..

    ReplyDelete
  14. yana pun terasa benda yang sama laupun masih baru dalam arena blogging ni..arap2 nanti akan meriah balik sebab sian kat kiorang yang baru nak rasa seronoknya share ceta ni...

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...