Followers

Tuesday, April 20, 2010

mungkin dah sampai masa kot.

untuk berhenti blogging sementara.
:(

atau mungkin akan kembali dengan lebih ceria.
jaga diri ok sayang-sayangku.

jangan risau. aku akan sentiasa lawat blog korang.

oh. anak bujang itu sudah menginjak bulan ke-7.
sudah banyak akalnya.
sudah bertambah mengadanya.
:)

*oh. ini bukan gimik. ini betul2 ye kawan2. mungkin ambil masa untuk kembali berblogging. doakan kami baik2 saja*

15 comments:

  1. ala sunyi la kalauintan n khalish takde.. takpe take time k.. kat umah eida ngan mika pun selalu berperang kalau nak online kena tunggu di atido.. mmg payah nak bertenet kan...

    ReplyDelete
  2. ala..knp intan? blog malam2 sambil tgk berita?

    ReplyDelete
  3. alahai nape ni intan. kalu ada prob pm nurul intan. risau pulak

    ReplyDelete
  4. take u'r time bebeh.
    mood blogging ni mmg turun naik.
    akak pun ada satu masa mcm giveup pestu rindu hehehe.

    ReplyDelete
  5. huhuhu, naper? berhiatus kah?

    ReplyDelete
  6. alaaaa kenapa plak ni puterikurekure..takkan lps ni nak kena cari puteripenyu plak

    ReplyDelete
  7. huhuh ape cite beb.
    apepun xpe take your time.. biasala ada kalanya kita ada reason tersendiri nk stop kejap ke apa ke.

    kekadang makan bulan, tahun.. kadang seminggu dua. kadang jap je dtg balik mood tu. dan yg pasti itu bukan gimik ke propa ke.. dah itu mood kita nk buat cemana kan.

    papepun tkcare okeh.muah dari afi utk auntie hehe

    ReplyDelete
  8. windu nk tahu cite kamu sekeluarga terutama nye khalish..(nk nangis plak)

    ReplyDelete
  9. Lar kenapa? Nanti tertinggal plak perkembangan Khalish.

    Anyway, take good care!!!

    ReplyDelete
  10. nape? nape? nape???? rindu la kat awk camni... hukhukhuk...

    ReplyDelete
  11. takpe...manusia pun perlu bercuti..selamat bercuti my dear

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...