Followers

Thursday, July 8, 2010

Berbowling bersama rakan sekerja. (biarpon aku tak main)



menunggu giliran untuk bermain. punya la lama nak start main. haihhhh..


saya dan nik. ;)


ok. dah boleh nak mula main. sila la amek tempat masing2. aku just duduk je la. boleh tak masa ni, nama aku pon diorang includekan skali. terpaksa diorang ganti2 main masa turn aku. cian diorang.


kenangan. ntah bila lagi dapat amek gambar bertiga macam ni lagi.


sasarannya!!!


hadiah2 untuk mereka yang bermain. oops! aku yang tak main pon ada hadiah ok. hehe.


masa ni dah abis main dan dah settle penyampaian hadiah. beratur untuk MAKAN!!!
tak tau la nape kitorang beria2 gelak masa ni. haihhh~


ramai kan? sebab kitorang lawan ngan abang2 navy. shirt putih tu company kitorang. shirt kuning dan hijau tu navy la.
psst, tak ramai pon abang2. just ramai pakcik2. hampa jugakla. hahaha~

p/s: kredit untuk en azim a.k.a flush yang amekkan gambar2 ni. cantek kan? kan? kan? 

ha ko...dah kena sergah baru nak bagi kredit kan. tu la sape suruh letak gambar lambat sangat. aku sampai terlupa bro. sori!!!

5 comments:

  1. woit woittt.. takde credit utk aku ke.. lain kali taknak dah tgkp gmbr ko.. :(

    ReplyDelete
  2. heheh..dah kene sound ke intan=p

    hehehe..knp xjoin main sekali?

    ReplyDelete
  3. samela..dah lama tak main bowling....ngee..agaknya kalau main ni..harus bola tercampak kat belakang...aggagagaggaa

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...