Followers

Tuesday, November 23, 2010

APA? Lagi 60 hari je lagi? (Ok. Panik dah ni)


tak sangka ada 60 hari je lagi. 60 hari bersamaan 2 bulan. 60 hari ni kiraan kalau 40minggu. dulu masa khalish minggu 37 dah kena paksa keluar. maknanya masa khalish dulu 60 hari tolak 21 hari hanyalah tinggal 39 hari. lagilah panik. manalah tau tetiba jadi macam kes khalish dulu. elok2 ada lagi 60 hari, tetiba hanya tinggal 39 hari.

keje menimbun. tapi punyalah malas nak buat. keje yang bukan2 aku buat dulu. esok kena buat keje betul2. fokus. siapkan mana yang larat. nanti dah cukup bulan memang takde sapa leh tolong ko kalau ko betul2 tak larat karang.

kiraan kat atas ni ikut due aku 22.01.2011. aku ada 2 due date sebab jumpa 2 doctor. sorang lagi doc bagi due date 26.01.2011. tak kesah la mana2 pon. asalkan baby ni nak kuar on time. jangan kuar awal2 sangat ye nak. mama tak terkejar nak buat keje ni ha.

9 comments:

  1. bersame2 kite ye intan... insyaallah takde pape... ;P siap beg nak gi spital cecepat! ;P

    ReplyDelete
  2. 60 ari gn 39ari banyakkk beza tuu kak..kne get ready...

    ReplyDelete
  3. huh nape sy rasa kejap sgt intan pregnant tau2 dah nak dekat due dah.... hehehe org yg bw perut mesti terasa lama kan..hihi

    ReplyDelete
  4. kaK intAn!!! goodLucK ok!
    dina doa kan kaK intAn sehaT2 jEr...

    ReplyDelete
  5. tk sabar lak nk tgk akak nyer 2nd baby..adakah secomel khalish?

    ReplyDelete
  6. kejap nya kan? amy rasa macam baru2 je kak intan announce yg kak intan pregnant.

    ReplyDelete
  7. cepatnya masa berlalu.. rasenya baru baca n3 intan pasal bru ngandung.. Semoga selamat bersalin..

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...