Followers

Friday, November 19, 2010

Apabila mimpi menjadi mainan tidur semata-mata.

Minggu lepas aku mimpi ibu terlibat dalam kemalangan. Keadaan parah.
Malam tadi pula aku bermimpi aku dan en alang pergi melancong (ye! melancong!) ke Makkah. pelik kan?

Jangan2 malam ni bermimpi jumpa Shaz Jazle pula? hehe. (ada hati tuuu~)

9 comments:

  1. mmg kdg2 kalau mimpi pelik jd takut kan.. intan sebelum tido baca ayat kursi banyak2 ya...

    ReplyDelete
  2. mimpi mainan tido...
    tp kadang2 ada gark mimpi yg jadi kenyataan...tp harap2 yg jadi kenyataan tu mimpi yg baik2 jer lah kan...

    ReplyDelete
  3. huhuhu..mimpi melancong ke mekah sempena raya hj kut.=p

    ReplyDelete
  4. hehe kadang bile mimpi yg best² rase cam tak mo bangun kann kann?:)
    *salam kenal*

    ReplyDelete
  5. x tahu apa maksudnya, sgt pelik

    ReplyDelete
  6. Hehhehhe.. Jiey plak mimpi dok lepak2 kat airport ngan member2 skolah dulu coz nak naik flight nak gi India, study Medic..
    Tak logic sungguh..
    Siap pakai skirt kembang, pastu blk umah nak tuka jeans tapi takleh masuk bilik coz ada antu budak..
    Tapi giler real mimpi tu, mimpi smlm tapi smpi ari ni tingat-ingt..
    Ape maksudnya tu..

    ReplyDelete
  7. mimpi ke mekah elok sangat tu, alhamdulillah..

    ReplyDelete
  8. ekekekek,...dahsyatnyaaa list mimpi yg last tu yang
    :P

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...