Followers

Thursday, November 17, 2011

Ni la rupa mereka berdua kalau mengadap tv.

Cuba tengok adik beradik ni. Beza sangat kat part ketinggian tu? Adik Jaz ni jenis rendang je. Hehehe.

Sampai menganga2 ralit tengok tv.

Eh. Adik Jaz perasan mama snap korang ye. Ampunkan Khalish yang tak berbaju. Panas sangat time ni. Dia sendiri mintak dibukakan baju.

Sanggup berdiri sampai kartun abis. Huhuhu.

Entah kartun apa yang diorang tengok ni. Tapi dari faveret channel diorang...disney junior!
:)




5 comments:

  1. khalish tengok tv mcm klu boleh nk masuk dlm tv.. hehehe... anak2..

    ReplyDelete
  2. pororo!!! isya skang dah tak layan pororo lepas ada bbtv..hihihi

    ReplyDelete
  3. Kalau takda meja tu..
    confirm asik beralih siaran je..
    hahahaha.. :P

    ReplyDelete
  4. leh geng ngan mya la.gaya tgk tv sbijik camtu gak.mendongak

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...