Followers

Tuesday, November 8, 2011

Tuesday blues. Huhu.

1. Jazly demam since khamis dok on-off. Kesian kat dia cirit dan montot pon dah merah2. Malam2 takleh tido sebab maybe tak selesa badan....dok merengek je. Salah sikit ngamuk. Lap hingus pon dia mengamuk.

2. Patot pagi ni ada meeting. tapi postpone ke pukul 3pm. aduila...dahlah tgh blues2 ni. meeting petang? betul2 wat spoil je.

3. Ibu dan zaza bawak jaz pi klinik pagi ni. Baru tadi zaza sms kata jaz baru diambil darah dan jap lagi kena neb. Budak ni entah brape kali neb dah sejak lahir. Huhuhu.

4. Beraya di kampung mertua ada suka duka. Suka sebab dapat beraya dan bikin mertua happy. Duka sebab aku betul2 tak puas hati ngan adik ipar aku. Takpe. Tu story lain ok.

ni dah betul2 blues ni. takde mood gegila ah! nak taip entri pon rasa berat je jemari ni. huhu.



1 comment:

  1. Aryyan pon x sihat..batuk2..selsema..br td g klinik..

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...