Followers

Friday, June 6, 2008

gambar2 kawen aku yang korang belum lihat




















ada banyak lagi..tapi kalau korang nak tgk, marile ke manjung ye! :)

34 comments:

  1. comelnye die masa atas katil tu...hehehe...

    ReplyDelete
  2. Chumel nyek korg nih...chumel chumelll!!!
    eheheheh

    ReplyDelete
  3. comey nya...
    gamba sume cantik cantik..

    ReplyDelete
  4. cantikk..akhirnya dpt jugak tgk..huhu..

    mengapakah dalie mcm tuh??posing2 ala2 mengenangkan nasib diri..huhu
    xpe dalie..sekarang hati sudah bunga2 kan..

    ReplyDelete
  5. ~ korang dua sangat comel okeyh.. hehehe, cantik2 lak tuh gambarnya.

    ingatkan nak bgtau yg lain akan menyusul kemudian. rupanya, suh pi manjung. huhuhu... ~

    ReplyDelete
  6. korang,
    thanks ek...
    ai malu...
    hehehhe...
    for y'all info, gambar2 ni dari kamera pro. ikutkan, dari kameraman yang aku upah le...ok?

    peeja,
    dalie tu sebenarnya keletihan. jadik inang akak yang setia tau!

    amy,
    moh le ke perak...
    :)

    ReplyDelete
  7. cantik la intan....

    so nice...memori yang sangat indah rite?

    kiter pung takkan jemu tengok sampai bila-bila...

    ke manjung, macam menarik....datang la jemput ke penang...

    ReplyDelete
  8. perghhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. lain kali awak kena cam kita, jaja gambar lebih skit.. baru syiok nak tengok..

    ReplyDelete
  9. zie,
    mari le..leh kite bawak jalan2 pangkor..
    :)
    tapi, to think again, kite tunggu awak abis pantang dulu le..
    ;)

    ceera,
    hehe..jaja gambar sendirik ek? tgh fikir nak beli kamera lain ni. kamera dulu famili dah rembat. huhuhu...

    ReplyDelete
  10. yunk.
    kite plg sket lam bilik tu..
    lawoooooooooo...

    ReplyDelete
  11. nanonano,
    hehehe..yang mana satu tuh?
    ;)

    ReplyDelete
  12. hahaha..betul2..aku keletihan masa tu. hehe. tp kawan baik punya pasal apa ada hal. kan nyah..luv u!

    ReplyDelete
  13. ske tgk semua pics memaparkan kemeriahan majlis tu

    ReplyDelete
  14. dalie,
    ko kawen nanti aku pon tak berkrompomi nak tolong2 ko. harusla tolong sepenuh jiwa raga kan..
    ;) luv u too babe!

    antalya,
    nampak meriah kan? biarpon ujan, tapi alhamdulillah..semua berjalan dengan lancar.

    may,
    ehem!
    :D

    ReplyDelete
  15. waq mmg power... gambar aku tak sipa lagi weiiiii.. mana aku nak cekau 1500 lg ni weiiii.. aduuuhhhh..

    ReplyDelete
  16. 1500?
    banyak tuuuu.......
    ishh ishhhh...

    ReplyDelete
  17. hemm..cantik jugak hijo neh kan...hemm akk sgt comel ikhlas neh:P

    ReplyDelete
  18. cantiknye awk....comel sgt...ngeeee...moga awk bahagia ye...heheeheh baby ble lgik nih? eheheheheheheh

    ReplyDelete
  19. seronoknyer kawennn!! nak bersanding lagi jer rasanyer

    ReplyDelete
  20. comel ajerk akk ngan en alang... soooo suwiiitttt :)

    ReplyDelete
  21. chewahhhh .. comelnya.. tembam gebu gituuuu, patutlah abe alang suke nak cubit pipi:p

    ReplyDelete
  22. meriahnyerrr! korang nih kiut laa

    ReplyDelete
  23. slmt pengantin lame...hehehehe...apepun korg ni memang mcm pinang dibelah dua....

    ReplyDelete
  24. huwaaaaa....
    bestnye akak
    bestnye kawen
    cantik gambar gambar itew :)
    tempah fotografer mana?
    mahai tak?
    cewah!semangat bagai tapi keja pun lom :P

    ReplyDelete
  25. iman,
    please jangan tanya soklan tu ek.. kang kite stress kang..uwaa!!!~~

    erlyda,
    hehehe..
    sila..sila...

    diya,
    thanks dik! :)

    yatie,
    tau takpe..
    memang sangat debab ye kite nih..

    nur'ain,
    kiut? ai malu la...

    rafflesia,
    saje je nak imbas kembali kenangan dulu...

    fealize,
    thanks! :)

    shalin,
    thanks! ;)
    photographer amek dari ipoh..
    sila ke chinta.photopages atau jangguttouch.fotopages.
    amek dari diorang dulu takle mahal sangat,
    kurang dari rm1000.
    tapi, skang ni tak tau la brape plak harganya...

    ReplyDelete
  26. sangat sweet....

    dan warna tema cekelat / ijao + putih pun santekkk

    ReplyDelete
  27. heheeh aku da tengok sume kan... dah sampai ke MANJUNG!! yeah..yeah..

    ReplyDelete
  28. suka nengok gambo kawen awak...cute2 lah

    ReplyDelete
  29. cumey nye dia dgn incik alang dia...

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...