Followers

Friday, December 12, 2008

hooray, hooray...bergembira!

cheque nuffnang aku yang pertama.
baru semalam dapat.
biarpon hanya berjumlah rm49.59 saje,
tapi cukup buat aku teruja.
hehehe~

aku saja tak nak kaburkan bab jumlah tu.
senang aku nak wat rujukan nanti.
ye la kan, memang takkan dapat banyak macam orang lain,
blog aku ni pon, hanya yang orang2 tertentu je baca.
nak klik iklan lagi la tak kan.
tu pon, 2 bulan, baru dapat rm49.
tapi, kalau kite fikir positif,
kalau 10 bulan, rm49 x 5 = rm245
banyak tuuu...
okla dari takde kan?

esok aku dah bertolak ke kl.
bersama en alang dan ibu serta adik2.
tapi, bila sampai kl, kitorang berpecah.
birthday en alang esok. so, aku nak bawak dia pi tempat special.
:)

and kenduri kawen ceera on 14th.
ekceli, nak pi tgk dia menikah. tapi risau tak cukup masa plak.
nak layan en alang lagi, nak pi tgk org menikah lagi.
so, aku wat keputusan, pi sanding ceera je.
kebetulan dah ada 2-3 blogger janji nak jumpa kat sana.
tak sabar!

oh!
pada pemenang kuiz haritu,
nanonano, ayu, dina, hana dan anne,
ada yang akan aku pos hadiah, dan ada yang akan aku beri by hand.
pada ayu, dina dan anne. by hand ok! (ayu dan anne, kite jumpa kat kenduri ceera nanti kan? dina nanti akak jumpa kat umah mama. aiit?)
nanti, apa2hal, kite calling2 ok.
nanonano dan hana. akan di pos. sila beri alamat kalian secepat mungkin.


baru dapat beli hadiah rabu lepas.
tak tau la korang akan suka atau tak.
tapi, nak bagitau awal2.
hadiah ayu 'lebih' sket. sebab sempena birthday dia pon kan.
tapi yang lain2, hadiah tak kurang hebat jugak.
:)




ok, pada sesiapa yang nak jumpa aku masa kat kenduri ceera nanti,
(wah! perasan semua org nak jumpa aku ni...hahahaha!)
ni gambar terbaru aku.


comel apa...




ok, ok.
tau korang hangin. hahaha!
ni ha gambar kat bawah ni.
diambil pagi tadi. guna cam laptop zaza.



hahaha. gile debab. hidung kembang. ye, itula aku.



so korang,
kalau ada apa2 pertanyaan, nak no phone ke (sebab senang nak calling2)
leh email aku puterikurekure@gmail.com
ok?


have a nice weekend u ols!
ceera, dah rasa debar untuk hari esok tak?
mesti minah ni tgh kelam kabut skang ni.
hehehe~
(aku dulu siap nangis2 tension sebab banyak benda nak kejar. tak cukup waktu wat persiapan. boleh?)

14 comments:

  1. wohhh.nk trn kl sbb tu upenye..
    hihi..
    klu rajen turun ktn skali,
    hihii:p

    ReplyDelete
  2. panjang nya entry!
    1. congrats dpt duit nuffnang.. bg ayu, tu dh kira banyak la.. bagus! bila lah turn ayu nih ek? huhuhuhu..

    2. cnt wait to c u... muah muah!

    3. x kisah la bg apa pun.. ayu mesti suker punyer.. its the tots dat counts.. (ayu dpt lebih?? i malu. awwww)

    :P

    nnt ayu akan sms intan bila dh gerak & etc etc.. supaya sampai lebih kurang sama.. dpt mik gamba ngan ceera sesama... dpt makan sesama... uhuks!

    4. ada ke kita x tau muka intan.. cis!

    ReplyDelete
  3. ~ amy tak cash out pun lagi my nuffnang. ciput jer.. :(

    btw, insya-Allah amy pun akan ke sana. leh la jumpa akak nanti. ;) ~

    ReplyDelete
  4. cepatnye akk cash out nape xkasik manyak sikit hehe..

    tomei ar akk..:)
    kenyit2 mate kat duit nufnang ehehehe

    ReplyDelete
  5. yeay yeay nk kasik adiah.
    hihi

    A-13, Lorong Sri Kuantan 24,
    25250 Kuantan, Pahang

    :)

    ReplyDelete
  6. tahniah intan!! ada jugak rezeki nak dpt duit pengiklanan! yea yea yea

    ReplyDelete
  7. nano,
    waaa...ktn ngan kl dah macam perak-kl tu yang. huhuhuhu~

    ayu,
    panjangnye komen!
    1. ayu akan dapat lagi banyak dari kite. ngeee~

    2. me too my dear! mmuahhh!!!

    3. eleleleh...malu2 plak.
    ok yang. nanti apa2 hal kite roger2 ok!

    4. hehehe. tak de berubah ke dari gambar2 lama? kite raa kite makin gumuks la...

    amy,
    ok yang! kite jumpa kat sana okeh....

    misZue,
    saje je cash out awal2. nak tgk sistem diorang ni berkesan ke tak. len kali, takmo cashout awal2 lagi dah. :)

    nanonano,
    hehe. kite post isnin depan ok! (ni kes tak sempat nak balut hadiah)

    maksu,
    thanks maksu. :)

    ReplyDelete
  8. kus semangat diya nengok gambar nenek comel tu. ingatkan akk tetibe mekap sampai gitu skali. ahaha.

    owh. kak. byk jgk tu yg akk dpt. 50rgt dlm ms dua bulan. congrats ya ;)

    ReplyDelete
  9. diya,
    banyak ke yang? hehhee..rezeki.

    ReplyDelete
  10. akak..jom jupe esokkkkkk.... sile tggu sayeeee

    ReplyDelete
  11. intan..
    gitau arr camner nk dapat sen yg bagus??
    watashi tade anjakan paradigma pun..eh salah..anjakan sen pun..asyik singgit lebihhhhhh dari 3 bulan aritu
    ahahahaha

    ReplyDelete
  12. nur'ain,
    hai! hehehe~

    a'an,
    wahhhh! dapat jugak kite jumpa in-person ek. serook sangat semalam. really2 have fun!

    N,
    tak nampak n pon? huhuhuhu~

    hana,
    alamak...camne ek. kite pon tak reti sangat. hmm..apa kata hana tanya je terus kat pihak nuffnang?

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...