Followers

Friday, January 16, 2009

korang ada apa2 nak kata tak? nak kutuk pon boleh.


aku rasa jiwa aku ni lebih pada kaler putih.
rasa tenang sket kepala otak.
rasa tenteram sket jiwa.

so, aku kembali semula template kaler putih.
dulu2 amek kaler shock pink tu kononnya nak tukar selera jiwa ngan mata.
tapi takleh gi la.

so, kalau korang ada apa2 nak kata pasal template ni,
dialu2kan.
nak kutuk pon takpe.

oh. akan ku ubah sket2 template ni.
tapi dah serik nak tukar secara drastik.


ada sesiapa tak yang contact2 hajarss? gile lama tak tau kisah dia. bila aku try bukak balek blog dia, dah private la plak.

10 comments:

  1. kehkehkeh

    akhirnye. kembali kepada asas.

    back to basic bak kate omputeh. huahuahuhua. ok ape kan? akak ejas ler kasi memolek. bace koding sampai juling. haha :D

    oh oh oh. adjust header. susun elok2. amik gmbr yg tone color lebih terang. :D

    yang kaki komplen,
    saya oh-sugar

    ReplyDelete
  2. akak dok manjung ker? Panda selalu turun manjung ni...

    ReplyDelete
  3. maksu pun senang ngan kaler putih sebenonyer, mata lebih relax

    ReplyDelete
  4. ok jer.. mana2 yg intan ok, ayu ok jer...
    and i think white mmg the best la for u.. sbb dr dulu dok putih kaann..
    :)

    ReplyDelete
  5. pija lak sakit mata ngan template putih pija tu...
    rasa nak tukar je ke hitam balik..hmphh....
    tp lain org lain selera kan kak..
    apa2 pun boleh je kak..

    ReplyDelete
  6. hehe. tak kisah la kak nak putih ke pink ke ijau ke ungu ke, diya layan aje blog akak =D

    ReplyDelete
  7. hajarss?
    semalma je dia antar smsm jt watashi
    dia private kan blog dia kan..uhuhuhuh
    watashu pun ras asedey gakkk

    sampe hati adikkuuuu!!!

    ReplyDelete
  8. patotla nmpak cam lain sket..
    engatkan pc sni slow..
    lambat load background..
    hahha

    ReplyDelete
  9. nok.. puteh itu menawan kalbu gitu... ngeee

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...