Followers

Wednesday, February 4, 2009

lembik badan

sepanjang pagi apa yang aku makan dan minum,
akan kuar balek.
penat laaa...

perut pon pedih je. sebab kosong sangat.
ekceli, penyakit muntah2 ni sejak semalam.
tapi demam dari isnin aritu.

malam tadi,
aku rasa en alang tak tidor pon.
sebab tiap kali aku batuk2 macam nak terkeluar anak tekak,
dia akan urut2 dada dan belakang aku.
cian kat dia.
mesti tak cukup rehat sebab jaga aku.


dahla hari ni ada Surveillance audit.
sib baik ada MR ngan DTM cover aku baekkkk punya.
alhamdulillah.
diorang faham aku tak sehat harini.


maybe esok ngan lusa aku amek cuti.
rasa badan lembik sangat2.
besides, jumaat nak turun muar.
ada kenduri arwah. kat umah mak long.
tak sabar nak balek kampung.
lindu oooo......


ada lagi update sebenarnya.
tapi sori ye korang,
aku tak sehat ni.
next week k?

take care ye korang.
oh, aku ada jugak jengah blog2 korang.
tapi takde mood nak komen apa2 pon.
ampun ye!

18 comments:

  1. skrg musim demam ke yang?
    org pun xsehat gak ni,
    minum air msk pun punye la xsedap..
    haishhh..
    hilang trus nikmat nk mkn..
    huwaaaaaaa~

    yang.. loye2??
    :)

    ReplyDelete
  2. ooppsss...

    lembik2 badan???

    muntah2???

    loya2???

    apakah sesuatu???

    jeng jeng jeng jeng!!! :D

    ReplyDelete
  3. salam kenal..

    wahhh...rasa2 nye tu mcm ade bite baik je tu..

    mcm konpemmmm jek ni..
    kalau konpem nnt, jgn lupe hembus2 kat naja yer..hehe

    p/s : muar kat ne tu? naja duk muar kat area bukit gambir. penah sampai x?

    ReplyDelete
  4. ha'ah la, cam nak ader dah tuuu....harap2 betul la ape yg kawan2 pk kan tu...kita doakan ajer tuan blog sihat cepat n yg penting bitau biter yg ditunggu-tunggu tu, akak pun tumpang hepi, jgn lupa hembus kat akak jugak yerrr cam haja kata tu....hiksss.....

    ReplyDelete
  5. Intan muntah2? demam? badan lembik? owh..adakah? hehe...

    ReplyDelete
  6. ~ demam ke? siannya kak intan. g la check doctor. mana la tahu demam bersebab. hehehe... ;) ~

    ReplyDelete
  7. ngandung ker? hehehe..

    mana tau.. =P

    ReplyDelete
  8. aku dah rujuk blk dkt blogspot.. sblm ni aku byk dkt fotopages, tapi aku dah ceraikan fotiopages sbb produk israel rupanya.. boikotttt...

    ReplyDelete
  9. kak, ade baby kut. cek doktor ok :D

    ReplyDelete
  10. Hi there,
    I'm in the middle of blog-hopping jumpa ur blog from one of your friends. Nice knowing u! =)

    p/s: if u have the time, do visit my
    Sales Blog. We sale tie Rack scarves from UK. Thanks!

    ReplyDelete
  11. awat ni intan? demam plaks ker?

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...