Followers

Monday, February 23, 2009

poyo lagik


memang poyo.
tak nampak sangat pon.
tapi nak letak jugak.

ada permintaan.
tu yang letak tu.
(WAH! TAK NAK NGAKU SENDIRI MAU LETAK)

scan pagi tadi.
dah nampak heartbeat baby.
alhamdulillah.
masa tu rasa jantung aku plak rasa berenti berdenyut.
sebab excited lebih tgk jantung baby cam kelip2 kat scanner.

oh. imej baby kat belah kiri.
aku sendiri pon dah tak sure dah camne rupa dia masa tgk kat scanner.
huhuhuhu~

maaf la ye.
aku ni kengkadang over-excited.
kadang2 benda2 yang sepatotnya aku excited, aku tak excited pon.
biol sket.
hahahaha~



meh sini nak hembus2 kat korang2 supaya cepat2 dapat baby.
(korang tau korang sape, kan? kan?)
amiiinnnn...
p/s: sempat lagi ni. korang kejar untuk baby 2009. hehehe...



untuk Norashmah,
baby Nur Dayani Tasnim sangat2 comel.
tapi sori tak dapat nak cium baby ko.
aku kan ada batuk lagi.
nanti terkena virus batuk plak kang. (batuk ni virus ke? huhuhu...)
cepat2 habis pantang ok.
nak blanja ko makan kat secret recipe nih. takpon, kite pi oldtown je.
hehehehe~

12 comments:

  1. sweettnya
    akk berbunga kitaorg yg baca cerita akk ni ha lagi lahai..^ ^
    hembus kat saya jg kak haha

    ReplyDelete
  2. kak...sonoknya..sy nih silentreader jer sblm nih...tahniah..sonok baca kisah akak...

    ReplyDelete
  3. alahaiiii sweet nyerrr...

    ReplyDelete
  4. sedia aje nak jangkit2 nih... hehehe... tompang sonok yek... harap2 dpt le tempiasnya... keh keh keh...

    ReplyDelete
  5. mana dia? mana dia ? (sambil bulatkan mata), maksu memang tak reti tengok gamba scan ni, fail. tapi anak dah 4, oops!

    ReplyDelete
  6. bestnyerrrrrr!

    hikhikhik.

    baca surah yusof banyak2 yep. bagi baby comellll

    ReplyDelete
  7. apa lak poyo...x la..nanti22 jd kenangan..baby leh tgk waktu dia dah bsar..anyway tahniah

    #silent reader yg dah x silent lagi

    ReplyDelete
  8. takpe poyo pon..memang cenggitu rasanya bila nak dapat baby..memang cenggitu lah senang citer.
    hehehe =p

    ReplyDelete
  9. alahai sweetnyerrr...walaupun x nampak, tapi dah sah janin tu dah ader dlm rahim tu....huhuhu...akak pun excited nk tgk baby tu lahir, mesti cute cam mama dia kan....:D

    ReplyDelete
  10. huhu. tak tahu kenapa, diya jadi teringin nak ada "isi" jugak kak =p

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...