Followers

Tuesday, March 24, 2009

promosi dvd murah2 (sticky mode)

entri terbaru, ada kat bawah ye...

zaza dah lama nak bukak bisnes ni.
tapi skang ni, maybe dia dah ada modal nak mula bisnes,
so, dia ada tawarkan sesuatu pada korang yang berminat.

pada korang2 yang minat Jdrama dan movie (english, malay dan jepun),
nak citer2 tu pada kualiti yang tinggi, dan harga yang murah,
korang leh order kat zaza.

korang bayangkan je la, kalau nak beli yang drama series original je dah makan ratus2 kan.
ni korang hanya perlu bayar dalam 10%- 15% sahaja dari harga sebenar. (bergantung kepada cerita jugakla. maybe boleh dapat lagi murah.)

dan rundingan selanjutnya, boleh dibuat dengan zaza.
melalui:

kaoru.farynna@gmail.com

atau

zhafar_87@yahoo.com

details lebih lanjut, boleh la korang ke---> http://www.farynnamuvee.blogspot.com

3 comments:

  1. hai. tolong VOTE poll for thesis research kat blog saya ;) http://ielamorientes.blogspot.com/ thanks. ajak kwn2 skali k. ;) poll akan ditutup pd hari ahad. ;)

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...