Followers

Friday, March 20, 2009

macam panik jugak la

bila baca blog peeja yang tina nak bersalin dah.
risau jugak kan. sebab orang kata, anak pertama apa pon leh jadik.

harap2 tina dan baby selamat.



skang ni teringin makan sayur pucuk ubi masak lemak ngan ayam goreng kunyit.
itu je.
tetengah maghrib smalam leh plak aku call ibu mintak tolong buatkan harini.
ngengada kan?
ibu pon layankan je la.
dia kata, kalau jumpa pucuk ubi tu, nanti dia buatkan.
hehehehe.


pregnancy update:

1. loya2 dah kurang. tapi ada angin jugak. macam smalam, satu hari aku loya2. time nak balek umah, leh plak aku muntah berlambak2.

2. selera makan masih tak berubah. sebab tu kot rasa badan ringan je skang ni. nak makan pon macam pilih2. kalau benda tu bukan dalam wishlist aku, jangan harap la aku nak sentuh.

3. en alang kata, perut nampak besar. tapi sebab aku rasa badan ringan, perut pon tak nampak besor mana. breast makin besor adala. huhuhu.

4. breast saket bagai nak gila. maybe dah sampai masa aku tukar size cup bra. (yeaaayyyy!!!)

5. tak sabar nak tunggu baby masuk usia 3 bulan. masa tu, leh la turun kl tgk ida dan babynye. untung2, leh tgk tina skalik. hehehe.

6. perangai masih malas. baju kat umah dah boleh buat dobi pon. berlambak2. tak berlipat.


weekend ni cuma dok umah je. malas nak ke mana2.
memang skang ni, kalau korang ajak aku pi makan angin kat jepun free pon, aku tak nak pi jugak.
sebab angin kemalasan untuk bergerak ke mana2 tu memang amat la buruk skalik.




sebelum berpisah, aku bagi pose 'comel' kat korang. ada rupa macam budak 13 tahun tak? hehehe~

11 comments:

  1. ~ bestnya jadik org pregnant nih. nak makan apa pun akan disediakan.

    btw, take care of your health okeyh.. moga selera makan akan kembali. ;) ~

    ReplyDelete
  2. akkk nmpak susut laa
    pipi pun susut risau lak rasa
    hope akk n baby cehat eh

    ReplyDelete
  3. hiksss...memang nampak kecik laa sbb mkn dah kurengggg, so, muka pun ikut susut....takper, x lame lagi dah stop la tu musim muntah2 n x selera2 ni...sure pasni mcm2 nak dimkn, masa tu kena lak control betul2...jgn ikut sedap hati ajer tauuu.....

    ReplyDelete
  4. adaaaaaaaa.. hehehe... takpa... itu hanya sementara... ekekeke

    ReplyDelete
  5. ceh.. posing macam iqa!
    haha!! iqa muke fotostat along!
    bluwekk!!

    ReplyDelete
  6. tak laa..rupa budak umor 12 thn je...kekekekeke...

    ReplyDelete
  7. mcm pucat jer nampaknya Intan... take care ek :)

    ReplyDelete
  8. take care intan! u looked gorgeous! muah muah!

    ReplyDelete
  9. first pregnant camni ye rupenye..
    hehe

    ReplyDelete
  10. puan intan sendiri pekabar? senyap jer

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...