Followers

Sunday, May 31, 2009

currently at The Zon

aku bermalam kat sini untuk 2 malam.
ni baru lepas azan subuh, gigih menaip untuk korang.
sebenarnya, dah terjaga, takleh nak tidor balek.
dengan morning sickness lagik, memang payah la kan.

pagi2 ni dah kena bertolak ke shah alam. zaza raptai.
tapi, ayah malas nak ikut. maybe tak tau raptai abis kul brape kan.
untung la ko zaza, ada along.
dulu aku turun penang sendiri je.
hari betul2 konvo tu baru ibu, ayah dan adik2 datang.
tapi yang bestnya, bunga yang aku dapat hari tu lain dari orang lain.
sebab bunga tu ibu bawak khas dari manjung.
:)

best jugak ek stay kat The Zon ni.
yup. The Zon yang dekat bebenor ngan klcc nih.
ni la apartment paling besar pernah aku stay. i mean apartment for holiday la kan.
slalunya, cuma ada satu bilik dan semuanya comel2 kecik belaka.
ni sampai ada 2 bilik, 1 bilik ada 1 queen bed ngan 1 super single.
and 2 bilik air.
memang selesa sangat2 la kan.

okla. nak solat jap.pastu, nak kejutkan en alang plak.
first time ni aku bersiaran secara live dengan korang.
pepagi buta.
hehehe.

selamat bercuti k korang!


7 comments:

  1. wahhhh..best ekkk..
    intan..amik la pic sekali intaaaannn..

    ReplyDelete
  2. korang, thanks!

    sha, roger back! :)

    ReplyDelete
  3. wah. macam selesa habis itu apartment The Zon. kira okay lah utk family ramai2. =)

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...