Followers

Monday, June 1, 2009

tak jadi balek perak lagi

skang masih di kl.
keletihan dan kepenatan yang teramat.
bau badan dah macam bau longkang pon ada.
dok mandi peluh je dari tengahari tadi.
apa la rupa gambar studio tadi.
huhuhu~

semua dah selamat.
zaza dah slamat dapat result diploma dia.


sebenarnya aku dan en alang nak balek perak dah tadi.
tapi ibu ngan ayah plak tak sampai hati nak lepaskan kitorang.
in fact, semua orang terlalu penat.
so, ayah booked bilik suite kat dynasty hotel ni.
bilik sangat2 tak best.
tak tau nak bagi brape bintang.
takde bintang kot.
toilet pon kuning2. eee..geliii!!!!!!!!!!!

okla. nak pi siap.
nak tukar baju plak.

esok baru balek manjung.
huhuhuhu~



7 comments:

  1. akak kene rest secukupnya
    flying kiss tuk babyyy :-*

    ReplyDelete
  2. nape tak stay kat hotel yg kat shah alamje...concorde ke, bluewave ke...sian nyer dia...have a good rest..hehehe

    ReplyDelete
  3. mesti penat gila kan kak.
    dah laa kena bwk baby dlm perut tu.
    take care :D

    ReplyDelete
  4. semalam i balik jln ok. tak sesak... budak cuti sekolah.. tapi mak bapak keje... so, tak leh kemana2 gak..

    View Profile: Rantong™

    ReplyDelete
  5. heh...ingat dah selamat dah balik...

    ReplyDelete
  6. rehat-rehat secukupnya yer....

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...