Followers

Wednesday, June 17, 2009

Big Boss yang tersangatlah concern.

bb: kenapa kurus ni? awak tak makan ke?

a: saya makan Tuan Hj. tapi tak tau nape badan saya ni macam takmo naik.

bb: awak jangan tahan2 makan. jangan diet2. makan untuk dua orang tu.

a: baik Tuan Hj. (sengih2)


cerita lain,
bb: awak nampak bos awak tu? dia kuar dari pagi tadi lagi kan?

a: (jawab terketar2) saya tak tau pulak Tuan Hj. saya pon baru je masuk ofis ni. pagi tadi saya ke klinik.

bb: awak check perut ke? baby dah gerak2?

a: (senyum) dah Tuan Hj. tapi baru gerak sikit2 je.

bb: takpe. skarang ni memang sikit2. nanti dah 7-8 bulan, dia gerak, awak pulak susah nak buat kerja.


concern kan orang tua ni?
macam2 soklan dia tanya aku.
kadang2 macam terketar jugak nak bercakap dengan dia ni.
sebab dia ni kalau bercakap, suara lantang.
macam nak marah pon ada.
huhuhu~

yang penting, hati dia banyak baik ooo...
:)

12 comments:

  1. besttttttttttt nyer kalo dapat boss mcm neh

    :D

    ReplyDelete
  2. bestnya ade big boss mcm tuh..
    kita x sabar la nak tgk bb awak..
    kalau ade rezeki kita leh x visit awak?

    eii...bestnya!!!

    ReplyDelete
  3. sonok la dia...ader bos gitu! kite???? huhuhu....

    ReplyDelete
  4. hehehee...bagus ek...bole sembang2 camtu ngan staff..ada setengah boss sombong laaa

    ReplyDelete
  5. sonotnyer ada boss yang prihatin :D

    ReplyDelete
  6. big boss suppose to be like that lah. baru kita semangat nak keje kan kak. huhu. diya perasan jugak dlm gambar2 akak, akak mcm kurus sket.

    ReplyDelete
  7. sweetnya la hai dapat boss yang concern cam ni..

    ReplyDelete
  8. best tul kalo bos sy cm bos akk ni.. mesti aman opis kitrg..hehe

    ReplyDelete
  9. mrs e,
    hehe. tapi dia bos besar. jarang2 dapat tgk muka dia. almaklumla, slalu outstation.

    ayu,
    eh, ada plak nak mintak izin. datang je terjah kite kat sini. takde hal punyaaa....
    :)

    chempaka,
    hehe. takpe2. kite doakan awak dapat bos yang terbaik jugak suatu hari nanti k?

    sha,
    yup. memang ada sesetengah camtu. tapi, sejak kite keje kat sini, semua bos ok la. takde la sombong melampau. kerek tu ada la sket.

    maksu,
    yup. adalah sronok sket. sebab dia concern kan...

    diya,
    hehehe. tu la. akak tak tau nak tambah berat camne lagi. ni pon nurse dah pesan awal2, akak tak boleh puasa ramadhan nanti. sebab takut berat tak naik konsisten.

    N,
    :)

    jiey,
    memang sweet! nyam2...hehehe.

    nemo,
    akak doakan suatu hari nanti nemo dapat bos terbaik ok?

    ReplyDelete
  10. baiknya dia. bukan senang boss nak concern kan pekerja bawahan.

    ReplyDelete
  11. boss baik kita kerja pun hati senangkan..

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...