Followers

Monday, August 10, 2009

anak mama dalam womb

video


kalau korang perasan, tengok betul2,
perut aku gerak2.

heheh.
masa ni dia dah gerak hampir setengah jam non-stop.
slalunya, dia gerak paling lama pon 10 minit.
apala syok sangat dalam womb ni ek.
:)

view ni dari atas.
bila aku start amek view dari depan, tetiba baby stop gerak.
hahaha, pemalu rupanya.
:P

23 comments:

  1. subhanallah..itulah kebesaran Allah kan..

    tentu seronok perasaan nk bergelar ibu/mama.. indahnya perasaan itu.. betul tak intan?

    doa² lepas ni naja pulak.. :)

    ReplyDelete
  2. Akak, akak tak rasa geli ke dia gerak2? Diya lak rasa geli huhu. Baby boy aktif terlebih sikit kot kak =D

    ReplyDelete
  3. sonoknya tgk..saya bila dia gerak, xde lak nk rakam..asyik sgt tgk..hehe
    awak scan bb boy ek?kita pnya due xjauh beza la..:)

    ReplyDelete
  4. waa bestnye, my baby lak bile i standby video die xmau gerak huhuhu mmg die suke nyakat mommy xdpt nk record lagi pergerakan die huhuhu

    ReplyDelete
  5. hehehe..sha tetiba ngeri tgk dia gerak2...takutnya...

    ReplyDelete
  6. macam-macam aksi dia buat dalam tu. pusingan ntah berapa darjah la tu. kekadang sampai senak kita di buatnya kan...

    ReplyDelete
  7. oh rindunya..
    tak saba nak rasa pengalaman ni lagi..
    =)

    ReplyDelete
  8. best nyer!! serius sy pun tak sabar nak rasa pengalaman mcm tu..

    ReplyDelete
  9. naja,
    kite slalu doakan kawan2 kite dapat rasai keajaiban yang Allah bagi ni. insyaAllah naja, ada rezeki, tak ke mana.
    :)

    diya,
    masa mula2 rasa dia gerak, memang cam geli dan pelik la. takut pon ada gak. skang ni dah biasa. kalau dia tak gerak tu, memang risau.

    cik_ah82,
    ha'ah la..due kite beza brape hari je kan? seronoknyaaa...btw, kite add awak dalam list blogger ok!

    koklie,
    slalunya, baby kite ni macam tu jugak. tapi ni dah nak setengah jam bergerak tak henti2. laju je kite capai kamera. :)

    sha,
    yup. itu first benda kite rasa dulu. takut, geli...skang dah ok dah...rasa happy je dia gerak2.

    arpeggios,
    rasa betul2 senak bila dia stretch tangan atau kaki pastu tak ganjak2. hoih...memang geram je. kite lak kena tolak kaki/tangan dia slow2.

    jiey,
    apa lagi..Ian tak sabar nak ada adik dah tu.
    :)

    erlyda,
    insyaAllah awak. kite slalu doakan agar kawan2 kite semua dapat rasa pengalaman ni.

    ReplyDelete
  10. uhuu...N sgtt teruja..smlm br pgg perut mbr pregnant...

    ReplyDelete
  11. maksu ni mmg tak de bakat bidan, maksu takut tgk perut orang mengandung.. seriau

    ReplyDelete
  12. wow sgt besar kuasa Allah S.W.T. baby tgh main2 dan berenang2 tu :)

    ReplyDelete
  13. u..sama la ngan i..mcm tu la perut i duk bergoyang2..best kan..

    ReplyDelete
  14. eeee...syioknyer...x sabar nak rasa gitu...skg gerak x nampak perut goyang lagik...

    ReplyDelete
  15. wahhhhhhh! seronoknye tengok. kihkih.

    jg diri baik2 kak. banyakkan mengaji alQuran ye. supaya baby jd anak soleh :D

    ReplyDelete
  16. comelll....
    MashaAllah...best kan rasa beby gerak2 dlm perot... ahhh nak peknen lagi :)

    ReplyDelete
  17. syahdunye...
    bile la kite nak rase lak...

    ReplyDelete
  18. N,
    masa pegang perut member tu ada rasa baby kicking tak? :)

    maksu,
    seriau? perut maksu sendiri, maksu seriau tak? hehehe...

    ayu,
    :D
    besar kan kuasa Tuhan ni.

    nurul,
    memang nampak macam dia tgh swimming pon. hehehe. memang agak pelik sebab non-stop gerak for setengah jam.

    nurulzia,
    yup. memang best! :)

    cikmin,
    sabar2. awak tak lama je lagi akan rasa macam tu.

    nur'ain,
    insyaAllah...moga2 doa kita semua, anak akak jadik anak yang soleh. amiiinnn...

    mrs. FHM,
    sila2 peknen lagi ok! best wooo...

    intan zura,
    takpe yang. awak kire baru lagi kawen kan? enjoy your marriage life puas2 ok. insyaAllah, ada rezeki, tak ke mana.

    ReplyDelete
  19. sangat amazing... subhanallah.. amy tak pernah tengok secara live baby gerak2 dlm perut. itu tandanya, baby sihat lah kot. hehehe...

    ReplyDelete
  20. ehehe..sweetnye...
    xsabar nk rasa cm tu
    kehkehkeh

    ReplyDelete
  21. hehehe...itu la kuasa Allah swt...

    niza pun time dia gerak camtu..rasa sonok sgt..dia macam dok memusing kat dlm perut...kadang2 geli, kadang2 terasa sakit gak...

    ReplyDelete
  22. syoknyerrrr...rindu plak rase perut gerak2 tuh...seronok walaupun kekadang sakit n senak2...

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...