Followers

Friday, September 4, 2009

minaaatttt banget!


En Qushairi Razali,
kenapa awak comel sangat?

kalau en alang tau aku wat dialog ni, mau terbuntang bijik mata orang tua tu.
huhuhu~

oh. episod blogger boy malam semalam sangat mengujakan!
:D
tak sabar okeh nak tunggu next week plak.

dan salah satu rancangan yang aku minat skang adalah...
EMERGENCY

sampaikan ibu pon dah terikut2 tgk citer ni.
memang real habis.
kadang2 macam lawak lak.
macam malam tadi, pakcik tu accident, kereta terbabas.
tapi dia tak sedar nape kereta dia tetiba remuk abis.
ngan wallet takde, pastu pakcik tu takmo pi spital.
mungkin kepala dia masih bengong kot.
ye la, ada orang kata kereta dia berpusing banyak kali.

takut ek?
sesiapa yang tak pernah tgk emergency kat tv9 ni,
pi la layan.
tapi amaran jugak la pada mereka yang takut tgk darah.
sebab emergency ni tunjuk je tompokan darah dan luka2 teruk.
takde tapis2.

:)

17 comments:

  1. best ke citer nie? lama taklayan tv9. hehehe

    ReplyDelete
  2. emergency?? citer omputih ke citer melayu?

    ReplyDelete
  3. erm... tak penah nengok pulak.. ti nak try le tgk... huhuhu

    ReplyDelete
  4. err...layan drama nur kasih je...heheheh

    ReplyDelete
  5. amy, drama realiti melayu yang. malam tadi siap ada pergaduhan tetak2 antara org india. takuttt...

    ReplyDelete
  6. EMERGENCY?. actually pernah terrrtengok sikit. x pasti bila. but mmg ngeri. darah sana-sini.

    ReplyDelete
  7. ohh...mlm td ade jgk ter "tengok" cite emergency tuh...gilosss arr indian2 tu bergado smpi tikam2 bagai...

    haiyokk..

    da lama btl x menikmati rancangan2 tv

    huhuu

    ReplyDelete
  8. kite kdg2 je tgk blogger boy ni
    tapi tgk si Qi ni
    cam comot sgt rambut die tu
    heheh...

    tapi malam ni nur kasih
    harus tak tinggal

    ReplyDelete
  9. tenung la lame2,
    kuar ank muke cm dia bru tao,
    majuk stahun alang nanti..
    hikhik :p

    ReplyDelete
  10. a'ah.,
    semalam terlayan cite ni masa somi pi men futsal..
    besh la..
    sian pakcik tu.
    tp paling ngeri tgk yg india kena tikam tu kan..
    dok mengaduh je..
    next week cam besh je..darah banyak giler..heheh

    ReplyDelete
  11. dia ni dulu drummer satu band kat Mesia kan?

    ReplyDelete
  12. omg nape publish gambar bf saye???
    ini bf saye tau tak???
    tau takkkk????

    jangan berani2 jatuh hati same adik ipar sendirik okkkk!!!

    ReplyDelete
  13. owhh..dia mmg cute
    sgt rendah
    dan watashi rasa mcm watashi model pabila berdiri sebelah dia

    *dia mmg kecikkk jekkk
    comeyy

    ReplyDelete
  14. adik ngn mak sy suka la tgk cite emergncy tu tapi sy tak suka.. pernh termuntah tgk cite tu..eeeee

    ReplyDelete
  15. mmg comey!!!!!

    tapi kita adalah tak pernah tgk pun blogger boy tuh..
    hohoho..

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...