Followers

Tuesday, December 22, 2009

CH yang dingin

kat dalam kereta. baru sampai CH.


baru sampai kat pasar jual2 buah ngan sayur2 kat hotel equatorial tu. rembat cendawan goreng (wajib!) dan payung. hujan plak tiba2. huhuhu~

kitorang sangat2 happy dapat makan strawberry yang fresh...nyummy!!!


kat ladang strawberry apa nama ntah.


strawberry+krim+coklat. hohoho. sangat2 best! RM10 satu bekas camni.


memang heaven dapat makan bila anak asik tidoq je. plaknya, bapak eh yang bawak dia kehulu kehilir. mama relaks...




bergambar kat kebun orang. hahaha. macam dah takde tempat lain nak bergambar.


at last ada jugak gambar berdua. masa ni kat ladang teh bharat. oh, masa kat sini, ada mat saleh warga california, hollywood datang tegur khalish. sampai skang nyesal tak sudah tak amek gambar khalish ngan mamat tu, hensem gilee....en alang jeles. hahaha!

kitorang kat CH ni tidor satu malam je. pulaknya, semua apartment dan bilik hotel full booked. nak tak nak, kitornag stay je kat hostel. kire satu kepala rm10. bolehla...dari takde bilik langsung.

:)

9 comments:

  1. amy pun rindu CH lah.. next year nak kena pergi lagi. hehehe..

    oh btw, baik betul en alang.

    ReplyDelete
  2. perghhhhhh...

    gileer sedap strawbery coklat dip tuh....

    uwaaaa....mak kempunan nyah..

    nk masok batu belah batu tertangkup ahh!

    =))

    ReplyDelete
  3. intan,
    kitorang pegi CH punyala jam..
    mmg penat sgt..nk bergambo pun xde mood..si adib lak nangis2 xtahan sejuk kot..hahaha..
    time pi tu ujan gak, lagi la sejuk..
    camana la khalish bley tido kat CH..xsejuk ke..?heheh

    ReplyDelete
  4. Amy,
    pi bulan 3-4 ok kot. kurang orang dan kurang sejuk. kitorang pi kejap2 ujan. huhuhu~

    hana,
    watashi tak pi la. watashi pi 3 tempat je. pasar kat eqwuatorial tu, strawberry farm ngan pasar malam CH. tu jek. jem gile babas kat CH!!! sib baik kitorang naik awal pagi. naik lambat kalu, mesti jem.

    fea,
    beli je strawberry, celup2 je ngan coklat masak. hehehe. lagi murah tau.

    cik ah,
    korang naik petang ek? kitorang naik awal pagi, terlepas la dari jem tu. sebab kitorang dengar2 sape2 naik lepas jam 2pm, mesti sangkut jem. khalish kalau berjalan memang tidor. nak2 dok tergantung camtu memang dia suka. tapi tidoq malam memang kantoi la. penat jaga dia. kejap2 jaga sebab sejuk sangat.

    ReplyDelete
  5. yang RM10 sebekas tu paling leleh!!! aduh laaa..

    p/s: awak sngt slim melim. phheewwiit!!

    ReplyDelete
  6. ayu,
    strawberry coklat krim tuh memang tangkap lentok la. hehehe~
    slim? takla sangat. tengah usaha lagi neh.

    ReplyDelete
  7. yana penah pegi jugak tapi tak tidur pun..balik hari jek..kalu pegi musim cuti sekolah memanglah sume fully booked and harga pun melambung naik..

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...