Followers

Friday, March 12, 2010

birthday iqa yang ke-17. sweet 17!!!

gambar ala2 kacau bilau.
sejak guna advanced punya format ni,
dah tak reti nak susun.
drag sket punya susah.
last2 aku dah fed-up.
publish je la gambar2 ni.

khalish disuapkan coklat sundae. muka masham2. hehehe~


makan tangan sedap ok!


iqa yang segan bila aku paksa2 taruk lilin. last2 tak bubuh jugakla. cuma aku nyanyi lagu happy birthday tu kuat2 bagi semua org dalam mcd dengor. hahahaha!


papa yang setia menanti anaknya. mama melantak puas2.


birthday girl. suka hati dapat makan mcd. dah layak jadik bini orang dah ni.


makanan2. nyam2!


kek yang sama macam kek birthday ibu. sebab iqa suka gile kek ni. ibu yang beli kek ni. bleh tak ibu tersalah eja nama anak sendiri. it is suppose to be IQA not IKA. sebab nama penuh iqa Intan Shafiqah. see? Q bukan K kan? 

:)
maybe esok nak celebrate birthday ayah pulak.


*entri ini di auto publish.

6 comments:

  1. wah wah kek yang menyelerakan...

    Aarin pun baru sambut birthday, tapi tak sempat nak snap gambar dah habis dibedal!!

    Happy birthday IQA (betulkan ejaan saya nie)

    ReplyDelete
  2. amboi, khalish dah makan kek??nk kena mama dia ni..hehe..
    syedapnya ya amat tgk kek tu..terliuq sungguh!

    ReplyDelete
  3. hepi bfday kak iqa!!
    beshnye khalish mam sundae :D

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...