Followers

Thursday, March 4, 2010

entri ke-600

sekejapnya dah entri ke-600?
hehehe.
mungkin jugak sebab aku tulis entri sehari 2-3 post kan.
doakan aku supaya lebih rajin tulis entri k.

aku skang ni macam tak sempat2 je nak jengah blog korang.
ada jengah jugakla, tapi tinggal komen tu tak sempat.
kalau ada blog aku tinggalkan komen tu, sangat2 la beruntung.
hehehe.

tapi korang jangan pulak, aku tak tinggalkan komen kat blog korang,
korang tak tinggalkan komen kat sini plak.
tapi, tiada paksaan.
nak tulis komen, tulisla.
taknak tulis pon takpe.
aku tau korang2 slalu jengah sini. rekod dari nuff kan ada.
:)

12 comments:

  1. cepat singgah blog kami!muahahaha..
    teruskan berblog ok!;p

    ReplyDelete
  2. wahh...ni baru namanya blogger tegar.

    ReplyDelete
  3. selalu sempat singgah je. nak tinggal comment pun kadang tak sempat. sejak dah bertiga masa memang tak leh kompromi. setiap saat sangat berguna. heheh.

    nway. teruskan usaha. pasni kita countdown utk entry ke 6000 plak. heheh

    ReplyDelete
  4. errr..sha pun dah 800++..adakah maknanya sha lagi rajin dari intan? huhuhu....

    ReplyDelete
  5. tahniah..... caiyuk caiyuk :)

    ReplyDelete
  6. oh..watahsitggal jejak nih
    ekekekek

    ReplyDelete
  7. tahniah2.. keep it up intan..n click my nuff too..hehe..

    ReplyDelete
  8. 600 - wahh.....wahhh wahhh.....congratulations...

    ReplyDelete
  9. chaiyok2..teruskan usaha anda yer...hehehe

    ReplyDelete
  10. dah banyak dah. amy lebih skit je dari kak intan. hehehe..

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...