Followers

Saturday, March 6, 2010

tahniah hidayah!


actually, hidayah je yang sudi buatkan header.
dan bila ditunjukkan kat adik beradik aku, semua berkenan.

so, bila sampai semalam takde siapa2 lagi yang hantarkan penyertaan,
terus aku pilih header dari hidayah.
:)

hidayah adalah silent reader blog ini.
terima kasih hidayah.

11 comments:

  1. cantik header tu..

    naja tak pandai la.. header naja tu pun tahapehapetah...huhuhu~

    ReplyDelete
  2. tantekkkk header!..kiter pun tak reti sangat nak buat ni, slalu pas kat org jer ;p

    ReplyDelete
  3. cantikkk....akak pun x pandai arr bab2 nak wat header ni...x kretip langsung....it pun x brape nk power....

    ReplyDelete
  4. wowww...mmg cantik

    watahsi tak join sebab watashipun lebih kurang je je ngan intan

    cuma watashi lebih hebat dari intan dr segi ketidakkreatifan ittew
    ahahahaha

    ReplyDelete
  5. Huiii memang comel header tersebut!

    ReplyDelete
  6. same2 sis :)
    glad u like it!

    ~hidayah

    ReplyDelete
  7. tahniah hidayah, walaupun silent reader tapi bermakna gitu :)

    p/s: maksu tak reti bab header header ni, huhuhu, maksu pun orang tolong buatkan.

    ReplyDelete
  8. ala rugi nyer xbuka blog akak mgg lepas ,sibuk sangat ngan final lau x boleh gak gedik2 cubawat hahaha...xpa2 next time kan ada:)..tp header ni mmg cantikkkk

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...