Followers

Wednesday, March 24, 2010

kegemaran khalish.



mamam farley's rusk. masa ni adalah percubaan pertama dan berjaya! 






makan comot2. tak kesah dah masa ni. asalkan dia nak makan. sebelum tu, dia pegang sendiri, tapi bila dia banyak main dengan biskut tu dari makan, terus aku pegangkan biskut tu.
alhamdulillah, skang ni dia masih makan biskut ni lagi. cuma dia dah takmo orang pegangkan dah. berlagak macam orang besar, nak mamam sendiri2.


gendang gendut tali kecapi, kenyang perut senang hati. hehehe~

19 comments:

  1. wah..bagus khalish suka makan tu.. mmg ramai yg syor utk baby.. hanim dlu pn suka biskut tu..

    ReplyDelete
  2. farah pon suka biskut ni..dulu suka curi adik punya..hehe

    ReplyDelete
  3. wahh...ni ramai yang suka biskut farley's ek. kite je yang tak suka. sebab rasa susu2 kan. eee....tak gemor la...hahahaha!

    ReplyDelete
  4. omigod walker sama dengan aisya nyer....tapi dah jahanam dah keyboard die....

    kalau aisya ada asik - still boleh pakai - tapi keyboard dah takde....

    sian adik aisya...

    *hik hik hik*

    ReplyDelete
  5. pic yg last nmpk mcm gegirl la kalish ni. tp comell..

    ReplyDelete
  6. Salam singgah..suka sgt nama Khalish. Ingat kalau ader rezeki dpt baby nak bg nama Khalish...

    ReplyDelete
  7. alaaa tomey nye die...sy bagi nasywah pegang sendirik..habis muke die + tikar sume kene habuk biskut

    ReplyDelete
  8. yeah akhirnya berjaya juga khalish. eh khalish pakai gelang ke? sweet :)

    ReplyDelete
  9. makan sendiri lagi best la..
    kan khalish kan.. =P

    ReplyDelete
  10. uitt sye pun ske mkan akak..perisa banana haha sila cuba even sampai sekarang still curik2 makan anak buah punya cedappp!

    ReplyDelete
  11. bagus khalish. dah nak makan ya. makan banyak2 bg cepat besar ya.

    ReplyDelete
  12. N,
    comel? mamanya plak yang malu. ;)

    zie,
    la...ye ke. sama ek. kite beli ni sebab ada diskaun. mainan atas tu khalish main slow2 je skang ni. tak tau la lagi 2-3 bulan. jahanam jugak kot. hahahaha!

    ezza,
    huhuhu. ramai ni kata khalish rupa gegirl. takpela nak. asalkan ada rupa orang. ;)

    yan,
    sila2. tak kesah la yan. pakailah! :)

    munies,
    tu la..ni kan kat umah tok dia. takmo la kecah2 satu umah. kalau umah sendiri wa tatak hal punyaaa.... :)

    nurul,
    khalish pakai gelang since dia 5bulan. aritu ada tanggal kejap sebab antar cuci.

    ceera,
    budak2 kan suka perasan macam orang besar. ;)

    ieka,
    banana flavour sedap eh? kena cuba niii... :)

    ibu alia,
    khalish besar2 nanti mamanya tak larat nak angkat. ;P

    ReplyDelete
  13. Ok, aarin kena mengaku...
    Sangat jatuh cinta ngan khalish..

    nnt kita janji yer, nak sgt jumpa khalish nie

    ReplyDelete
  14. amboiii kemain lagi dia makan... aishh, tengok khalish nih buat nak ada anak makin kuat.. hope lah amy berjaya buat permohonan nak adopt baby.

    ReplyDelete
  15. salam kenal..
    pandainyer khalish mkn biskut farley..anak alin klau dpt biskut tuu diramas2 n dia try koyak2kn ingat roti larr tuu..klau mkn roti pandai nk koyak2 jd kecik sblm mskkn ke dlm mulut..

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...