Followers

Thursday, August 12, 2010

Dari Dia kita datang dan kepadaNya juga kita kembali.

isteri bos aku dah meninggal dunia semalam.
disebabkan dia chinese, aku tak tau apa perkataan sesuai nak ucapkan. cuma takziah sahaja yang terkeluar dari mulut ni.

sedih kan? rasanya wife dia tu kena kanser pangkal rahim.
oleh itu kawan2, especially yang dah ada anak, tolongla buat pap smear ni regularly ye.
bukan susah mana pon, kangkang je kaki, diorang amek sample dari you-know-what.
itu saja. kalau ada problem, sure diorang akan inform dan kita boleh ambil langkah2 awal.

pada sesiapa yang ala2 blur2 tak tau apa aku tulis ni, sila rujuk pada entri ini.

11 comments:

  1. takziah utk keluarga bob akak tu..

    ReplyDelete
  2. takziah utk dia.. huhu..takot..sekarang macam2 penyakit ada

    ReplyDelete
  3. Insiden kanser pangkal rahim adalah 19.7 per 100,000 populasi dengan bangsa Cina mempunyai insiden yang tertinggi yakni 33.6 per 100,000 populasi, diikuti oleh bangsa India dan bangsa Melayu.

    >> terus search td tgg pangakit ni

    ReplyDelete
  4. ouh..yang intan cerita haritu eh..farah xbuat lagi test tu..pregnant boleh ke?

    ReplyDelete
  5. rasanya pregnant bleh check coz masa kami pegnen dulu, doc tanya nk wat ke tak..tp nk tggu bersalin la..dia cakap kalo pas bersalin kompem xdatang wat..mmg pun..kami sampai la xwat lagi ni..huhu..

    ReplyDelete
  6. takzziah buat mereka.. nak buat tp takut plak.. hehehe

    ReplyDelete
  7. ooo...saya sudah wat papsmear aritu...papepun,takziah tuk ur boss...

    ReplyDelete
  8. Memang agak blur..huhu mungkin perlu banyak belajar dari Puan princesstortoise berkaitan hal orang rumah ;p.

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...