Followers

Friday, August 13, 2010

Terharu ok!

bila masuk2 ofis je, ada org tegur kat chatbox takde entri ke hari ni. hehe.
sorila niera, akak ada appoinment doc tadi. scan perut. ni baru je masuk ofis sejam yang lalu.

oh. baby dah nampak kaki, tangan, jari2, perut, tulang belakang, jantung. insyaAllah baby sehat2 je.
seronok tgk baby ni tadi. tapi sebabkan baby menelentang melintang, so tak dapat la nak tinjau2 gender dia.
hehe. tak sabar nak tunggu next scan pulak. sebenarnya tak sabar nak beri nama.

hari ni jugak ibu dah start buat tempahan kuih raya. ibu terpaksa siapkan order APMM sebanyak 10,200 keping kuih untuk 2 jenis kuih. haihh...sempat ke tidak nak siapkan tu. ahad plak diorang nak tempahan tu semua siap. yang renyah tu, diorang nak paketkan kuih2 ni 3 biji dalam 1 peket. so, weekend ni kitorang satu family akan sebok seseboknya.

8 comments:

  1. wah, ada yang ternanti-nanti ;)

    ReplyDelete
  2. niera mmg tunggu pun..
    wah,ujung minggu ader gotong royong buat kuih..
    bestnya =)

    ReplyDelete
  3. wee..da ade kaki gn tgn.beshnyerr..kak bape bln da bole tgk gender ekk..?

    ReplyDelete
  4. mak oii..byknye kueh tu yang!!
    huhu

    owhh so sweet,,,
    kite dpt bayangkan cmne syahdunye bile dpt tgk ckup lengkap semua sifat ms scan tu =)

    ReplyDelete
  5. amy pun tak sabar nak tahu boy or girl. amy teka girl. ngehngehngeh... =P

    banyaknya kuih raya sampai 10,200 keping? mak aiii.... kalo amy, sambil menguli sambil tido. hehehe...

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...