Followers

Wednesday, December 29, 2010

Pergi makan-makan.

sorilah. bilik semak sesangat. nampak tak perut tu? hehe. (khalish sebok je nak enterframe)

paksa2 en alang amek gambar. tapi gelap. huhu. entah korang nampak ke idak ni.

actually, masa ni nak pi makan kat pizza hut. sebab aku teringin nak makan pasta. boleh? padahal masak sendiri lagi sedap kot. huhu.

ini budak suka termenung. pantang ada masa senggang, mesti termenung. macam ada masalah besar dalam kepala tu.

en alang tgh bercakap masa ni. tu mulut ternganga tu. haha.

aku with iqa dan ibu kat ujung tu. zaza tak masuk gambar plak.

gambar makanan memang tak amek. ala, pizza hut apa je yang ada...pizza la kan! kecuali aku la sebok nak makan pasta. haha. last2 terpaksa bungkus bawak balek sebab lambat sangat diorang serve. 

last but not least, gambar budak tak reti duduk diam. banyak lagi gambar dia sebenarnya, tapi dah semua gegar2, ini je yang ok sket. huhu.

15 comments:

  1. i likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. tertunggu2 gambo ko , ok

    ReplyDelete
  2. betul ke kak intan si khalish ni suka termenung..
    mesti comel muka dia masa tu..
    hahahahaha...

    kak intan nampak kurus sehhh...!!

    ReplyDelete
  3. walaupun kian chubby...tapi masih maintain cun. Auwww....!

    ReplyDelete
  4. kak intan, perut dah macam ke bawah lah.

    ReplyDelete
  5. cepatla perot nik besar camtu..pastu teros beranak..huhu..dahtak larat nak muntah dah..huhuhu

    ReplyDelete
  6. weee...perot...mcm perot N lg besau dr akak jekk...

    ReplyDelete
  7. vagg,
    auww..terperasan ai sekejap. hehe.

    mak haqq,
    kurus ke? hehe. harap2 kekal la sampai dah beranak nanti.

    yan,
    la..yan kata kita chubby plak. takpe2. mana2 pon kita terima. hehe.

    amy,
    eh? hehe. alang pon dah rungut risau nampak perut camtu.

    nik,
    perut besar camni nanti tak larat nak bawak pulak...~

    ajai,
    ni angau ke apa ni? ;)

    N,
    tau takpe. sudah kubilang perutku comel sajork. hehe.

    ReplyDelete
  8. elok jer intan ni.. tak naik pun!

    ReplyDelete
  9. salam...
    ish..dah lama tak makan kat pizza hut..teringin la plk.

    khalish termenung tu nampak hensem ja...

    ReplyDelete
  10. takkan jejak pizza hut sbb service lousy...dorang punya training center tak penah nak evaluate ke service dorang camna...

    ReplyDelete
  11. jiey,
    skang ni dah naik dah 2-3kg jugak 2 minggu. nurse dah bising2 gak. wat bodo je ni. haha.

    ieda,
    sila2 makan kat PH.

    sha,
    u know what...kita pon tak suka service PH tau! memang betul2 teruk la...tapi masa ni my mom beria nak makan PH lagipon masa tu kita yang gatai nak makan pasta. so...nak tak nak redah je la.

    ReplyDelete
  12. hehe.besar da baby dlm perut ye..
    tak sabo nak sambut ke2 kan..

    =)

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...