Followers

Wednesday, February 9, 2011

Tentang Khalish sepanjang minggu lepas...~

khalish dah seminggu ni jadi seorang abang yang baik dan lebih alert. kalau adik jaz nanges, dia pon sebok2 datang tepuk2 kaki adik jaz. tapi bukan tepuk manja2 eh, tepuk selepuk tu. haha. tapi rasanya khalish dah tau adik jaz tu adik dia. kemain lagi kalau tengok adik jaz. siap buat suara manja2 dia kalau tengok adik jaz. nada suara yang sama kalau dia cakap dengan mr.Tt dia tu.

khalish kena buli dengan maksu. konon2 tengah kendong mr. Tt. abaikan aksi seksi hanya berpampers tu ye. masa ni baru tukar pampers dia.

rambut yang semakin panjang. aku kesian kat dia. memang rasa nak potong je tapi en alang tak bagi permission lagi. adoilaa...~ 

last week jugak dia demam. itu jugak pengaruh mood aku nak update fb dan blog. sebab anak demam, dengan mood aku ke laut. 2-3 hari jugak nak tunggu kebah tu. skang ni tinggal selsema dan batuk sket2 je. senang sangat demam si khalish ni skang ni.

3 comments:

  1. pojaan hati saye...!! Saye rndu sama dia...!! Mau jumpeeeee...!!!

    ReplyDelete
  2. abg long..sexy ohhh...rmbut da curly2..

    ReplyDelete
  3. terkedek kedek dengn kura-kura di muntot :P

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...