Followers

Thursday, April 28, 2011

Gelagat budak2 ni dalam kereta.

kalau dapat mamee...kemain suka lagi. Dok telek2 tak perasan mama dah tu.

mama panggil banyak2 kali baru nak pandang. tu pon kejap je. pastu sambung telek balek.

masa ni dia telek sambil cakap, "dap nyeeee!, dap nyeeeee!". haha. tu hint nak mintak mama suapkan la tu. sori sayang. mama tengah drive ni. nanti sampai umah kita makan mamee sama2 ok? (haha. kongsi mamee ngan anak. kantoi!)

jazly pulak masa ni dok boring2 lalu tarik2 baju dia. before this baju dia dah sampai ke dada dia tarik. ni aku turunkan balek tapi kantoi belah belakang tak terturun pulak. adik jaz ni kuat ok. sekali dia bagi tendangan, padu kemain lagik.

lepas takde orang nak layan dia yang boring2 tu, dia teruskan dengan angkat tangan tinggi2 dan membebel kuat2. haha. nak terbang dah ke dik jaz?

9 comments:

  1. Jangan malu2 intan sebab hubby aarin pun suka makan mamee gak...

    Nanti kita kongsi mamee ngan khalish yer

    ReplyDelete
  2. pjg dah yer rambut abg khalish

    ReplyDelete
  3. amy pun suka makan mamee tapi susah nak jumpa lah. T__T

    btw, sangat comel lah diorg berdua nie. geramsss...

    ReplyDelete
  4. amboi sedapnya dia mkn mamee,
    aunty wanie pun suka mkn mamee,
    nyum nyum nyum

    ReplyDelete
  5. mamee makanan kita zaman kecik2 gak kan =p

    hehe.comel je dua beradik ni ye..

    ReplyDelete
  6. Mamee.....nyum nyum..lama dah tak namak mende ni

    ReplyDelete
  7. ala tomeinye...geram tgk budak br2 ni...

    ReplyDelete
  8. adik jaz masam...
    sedapnyaaaaaaaaaaaaa :)

    tekunnya abg khalish belek mamee tu..
    orangnya teliti ya

    ReplyDelete
  9. aduii..camanala nk bg adib duk diam cam khalish dlm keta ni..xkan nk kena rembat car seat lg satu kot..dia xleh dok diam..huhu

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...