Followers

Wednesday, April 27, 2011

Ya! Akak nak masuk 3 series dah noks~

Err....kejap je dah nak masuk umur 30. adeh2 rasa macam baru semalam je harung traffic yang sesak kat USM bila abis waktu kuliah. rasa macam baru kelmarin je amek SPM. rasa macam baru haritu aku masuk MRSM terendak.

waaa!!!! dah kertu la akak ni adik2. tak sangka, tak sangka.

bulan 8 nanti baru masuk 3series. so skang ni nak enjoy 20-an dengan sebaiknya! ngee~

5 comments:

  1. alhmdulillah
    sekurang2nye umur skrg dgn anak dh 2
    1percapaian yg agak baik, hehehe :p

    ReplyDelete
  2. ada org kata..30 is sexy....hehehhehe

    entah betul entah tidak ayat kat atas tu,main hentam je ni

    ReplyDelete
  3. weh, gua dah lama masuk 3 series!!! :P

    ReplyDelete
  4. 3 series tu seksi ok. hehehe....

    ReplyDelete
  5. owhh..thn ni thn kedua 30series..haha

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...