Followers

Friday, July 8, 2011

(Entri melekat. Entri baru kat bawah ni ye!) Butik ACAL buat contest. Jom join!

Butik Adik Cantik Abang Lawa mengadakan contest untuk semua! Hadiah menarik ditawarkan kepada pemenang contest. Hanya perlu meletakkan dialog yang dirasakan sesuai, kreatif dan kelakar untuk gambar-gambar di bawah. Setiap penyertaan akan dinilai dengan seadilnya.


Gambar 1.

Gambar 2.

Gambar 3.


Hadiah Tempat Pertama:
1 Voucher membeli belah di Butik ACAL sebanyak RM30

Hadiah Tempat Kedua: 
1 Voucher membeli belah di Butik ACAL sebanyak RM20

Hadiah Saguhati (3 penyertaan terpilih):
1 Voucher membeli belah di Butik ACAL sebanyak RM10


Apa tunggu lagi. Dengan hanya menggunakan kekreatifan anda, voucher-voucher ini boleh dimiliki! Penyertaan akan tutup pada jam 6petang, 8 Julai 2011, hari Jumaat . Dialog boleh digubah dalam bahasa Melayu atau English.

Cara-cara penyertaan:
Kepada bloggers:
1. "Copy & paste"/ "save as" gambar-gambar di atas.
2. Edit gambar untuk dialog atau letak caption di bawah gambar untuk dialog.
3. Buat satu entri untuk contest ni. 
4. Jangan lupa mention Butik Adik Comel Abang Lawa ok! (beserta url butik)
5. Ajak kawan-kawan, sedara-mara join contest ni. Lagi ramai lagi meriah! :)
6. Inform kami di kotak komen ya.

Kepada non-bloggers:
1. "Copy & paste"/ "save as" gambar-gambar di atas.
2. Edit gambar untuk dialog atau letak caption di bawah gambar untuk dialog.
3. Hantar  penyertaan di puterikurekure@gmail.com
4. Ajak kawan-kawan, sedara-mara join contest ni. Lagi ramai lagi meriah! :)
5. Inform kami di kotak komen ya.



Ok. Apa lagi. Buktikan kekreatifan anda! :)







5 comments:

  1. hi...kita dah join contest ni...leh cek kat

    http://fuadnis.blogspot.com/2011/07/butik-acal-buat-contestjom-join.html

    ReplyDelete
  2. kita pun dah join..

    http://ibuafiqku.blogspot.com/2011/07/contest-acal.html

    ReplyDelete
  3. Dah join dah...

    http://zillahdaud.blogspot.com/2011/07/butik-acal-buat-contest-jom-join.html

    ReplyDelete
  4. ko extendkan tempoh kan? so ini aku punya

    nini3posen vs contest

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...