Followers

Tuesday, July 5, 2011

Saya pergi kenduri kahwin artis!

mana satu yang artis ni? korang teka la eh. hehehe.

Jaz muka nak tidoq. Boring tunggu mama, papa dia makan.

Khalish yang menakal kat majlis orang. abis satu dewan dia jelajah. last2 en alang pangku dia dan paksa makan.

hah. kenal tak pengantin ni? kalau korang terer, mana satu yang artisnya? ;)
ni sesi bergambar ye. bukannya sesi bersanding whatsoever. pelamin dia cantek. tapi aku tak amek gambar. huhu.

amek gambau ngan adik artis. merangkap kawan baik a.k.a. bekas rakan sekerja yang dah jarang2 kontek-mengontek.  gambar gegar. scary gile muka aku.

tengok je la. amek gambau bersama minta orang amekkan pon still tak menjadi jugak. adik artis menyorok belakang aku dan jaz. jaz pulak sebok nak garu kepala. haihh...hari kelam kabut. macamkan aku pulak family artis tu. hahahaha.

apapon, thanks dahlia and family sudi jemput kami sekeluarga ke majlis perkahwinan redza. 

kepada redza dan aidira, selamat pengantin baru dan semoga happy2 selalu ok! :)


masih ada yang blur siapa yang artisnya ni? meh sini nak kasitau...haih la korang ni...


nampak tak jejaka yang malu2 pegang dahi tersenyum manis tu? tu la artisnya. Redza Minhat. first movie berlakon as Faqir dalam filem pisau cukur ni ha. ada jugak berlakon dalam Kasih Najihah di samping RCW. Ok. Dah kenal dah? BAGUS....~

:)






10 comments:

  1. heheh..sape artisnye? xkenal sangat la artis2 ni

    ReplyDelete
  2. glamer youu g kenduri artis lagi.. ehheheh

    ReplyDelete
  3. owh,
    selamat pengantin baru la kt dia... =)

    ReplyDelete
  4. kenalkenal...romantik nampak dia berlakon yang nakkan Maya tu kan?

    ReplyDelete
  5. farah,
    dah edit baru. kalau tak kenal jugak tak tau la. hehe.

    ida,
    ala...you tu slalu pi kenduri artis apa...hehe.

    niera,
    :)

    jeilita,
    haah. suka tgk dia berlakon. :)

    ReplyDelete
  6. maksu ingat si reza era fm... hi hi hi

    ReplyDelete
  7. akak, saya mmg minat gila kt redza ni, asyik ulang2 tgk PC sbb nak tgk dia hahha tp, syg dh kawen melepas i :P

    ReplyDelete
  8. muke familiar..tp x knl sape...

    ReplyDelete
  9. maksu,
    hehe. tu lain la maksu.

    kekuri,
    ye ke. wah leh wat fanclub neh. hehhe.

    N,
    pi tgk pisau cukur. sure leh kenal pasni.

    ReplyDelete
  10. lawa aa akak ipar dedalie!

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...