Followers

Monday, July 21, 2008

korang takut ek...

hehehe...

aku tak tutup blog ni la. saje je nak tengok korang sayang aku ke tak..(ngada lebih...)
hehehehe...

kan baru dapat award daily blogger..mana leh tetiba stop. haruslah semngat tu lebih sket kan.
jumaat aritu aku agak ada perasaan emo lebih. maaf ek!


rindu korang la. nak blog hopping la...

13 comments:

  1. okeh! good!

    jgn tutup taw! :)

    ReplyDelete
  2. da agak da emo melanda kawan aku nih...
    btw aku da siapkan tag ko..

    ReplyDelete
  3. heh!penat je watashi emo
    ahahahahaha

    tau takpe..dah namanya pun awk tu blogger tegar kannn
    ahahahahaha


    yayyyyyy!!!
    sgt happyyyyy

    ReplyDelete
  4. ~ kak intan nie.... nasib la jauh, kalo dekat2 nie harus kena cubit. marah plak en alang nanti. hehehe...

    jgn risau la, amy tiap2 hari bukak blog akak. tak update pun, amy dtg jugak. :P ~

    ReplyDelete
  5. hehe ngadez tau kak intan nep..babb montot die hehe..jgn stop blogging..blom kenai2 akk lagi tau ngn puas cewah:P

    ReplyDelete
  6. biasa la tuh..kalau emo mcm2 la kan..
    tp pija xde la sampai nak tutup..x bole kot..addicted dah..
    tp kalau emo sgt..tuh yg private tetibe..xde sapa bole bukak..muahahhaha..puas hati..

    ReplyDelete
  7. olololo...

    disebabkan emo, sampai nak tutup2 blog kan. hehe...

    ReplyDelete
  8. klu nak tutup, tutuplah.
    tp esok jgn lupe bukak balik ;).
    err maksud ku tutup PC ;p.

    ReplyDelete
  9. saJe wAt gImMiK LaA tu Kan?

    ReplyDelete
  10. cik.. eh cik puan puterikurekure,

    jangan la close blog ni ke, private ke..

    selama ni saya jadi silent reader je..

    sori ye tak penah tinggal komen..

    ni baru nak munculkan diri sebab takut blog ni diclose or diprivatekan..

    teruskan menulis tau..

    pasni saya cuba la jadi gigih tinggal komen selalu :D

    ReplyDelete
  11. oh cik intan. jgn la merajuk ye ;)

    ReplyDelete
  12. ooooohhhh...

    ngades ye...

    meh sini...

    dush dush dush dush...

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...