Followers

Tuesday, July 29, 2008

mimpi ngeri...

malam tadi aku dan en alang mimpi yang tidak berapa indah.


mimpi aku:
aku dan en alang sedang bercuti di sebuah pulau. tetiba kitorang rasa nak pi shopping. so, kitorang pergi la ke mesin ATM berdekatan untuk withdraw duit.
en alang kuar duit, pass!
aku kuar duit, tak pass!
apsal ek?
rupa2nya aku masukkan kredit kad aku ke dalam mesin atm.
ok, fine. aku salah masuk kad.
then, aku bukak purse nak amek bankcard,
aiyoyo! mana pigi saya punya kad?
sudah ilang!!!
dalam mimpi tu aku nangis sungguh2.
sebab tak dapat kuar duit nak pi shopping.
wakakakkaka!



uishhh...aku takut betul kalau kad aku ilang.
dahla buku bank takde.
kalau la terjadi betul2, haru tau!
dahla skang ni gaji pon tak masuk lagi neh.
lagi haru!
:P



mimpi en alang:
dia pergi keje.
aku dok umah. (aku tak keje ke ek?)
aku bawak lelaki lain masuk umah.
kami 'bergurau-senda'.
en alang balek.
nampak kami 'bergurau-senda'.
en alang amek parang.
en alang tetak lelaki tu dan tikam2 dia. lelaki tu mati.

then, hari lain pulak.
lagi skali aku dan lelaki lain 'bergurau-senda'.
tapi lelaki ni lelaki yang lain.
en alang fed-up.
sebab dia nampak air mani merata2 atas katil. (boleh?)
dia bunuh kami berdua.



hahahahaha!
gile ngeri!
aku ni playgirl sangat ke sampai nak 'main' ngan 2 lelaki?
bodoh betul!
hahahahahahaha!



nak tau apa punca kami berdua mimpi macam ni?

aku:
sebab tak gaji lagi. sesungguhnya aku dah pokai teramat ye. huhuhuhu~

en alang:
2 hari lepas aku ada bergurau ngan en alang. pasal seks sorang perempuan ngan 2 lelaki.
en alang terkejut aku boleh fikir macam tu.
tu yang sampai dia termimpi2 tu.
pagi2 ni dia citer kat aku mimpi dia.
aku terkekeh2 gelak.
cian en alang, takut bini dia main kayu tiga sampai termimpi2.
sayang jugak dia kat aku ek.
:D





ok, citer lain.
kalau korang perasan, kat sebelah ni aku dah update blog roll aku.
so, pada sesiapa yang rasa nama blog korang takde kat situ, sila la beri url blog korang.
yang blogger baru kat sini nak beri pon dialu2kan.
aku ni pelupa.
kalau korang tinggal jejak sekali je kat sini, alamatnya tinggal sejarah la ye.
:)

kepada aarin, anne, ayu, hana-ni-mo-nai2, misszue, nanonano, nuin, shasha, 13may dan ad3ck.
aku tak dapat nak add korang dalam blog roll aku.
sebab dia kuar mesej camni:
"could not detect a feed for this URL. Blog posts & update time will not be shown. Add URL anyway?"


tak tau la apa masalahnye.
time kat blog korang dah tukar kepada local time tak?
tolong check ek.
kalau dah tukar, bagitau aku k?
:)

28 comments:

  1. salam! ^_^

    ahahahah memang sadis kalo takle nak kuarkan wit dr bank. kad bank ilang ke? uhuhu bahaya tuh. apply baru k :D

    oh yep, mimpi tikam2 tu ngeri le.. bawaan filem ngeri ke hape incet alang puteri tu. huhu. Takmo cerita yang bukan2 dekat die le puteri..kan dah mimpi yg bokan2

    ReplyDelete
  2. isk.. mmg mimipi ngeri.. tapi, sengeri mimpi en.alang rasanya, ngeri lagik mimpi duit tuh..
    huhhu... sungguh la mata $$ kan? hiks!

    aiks? apsal tarak boleh..
    akan ku check and roger later, k?

    ReplyDelete
  3. ~ sabar jer la. ingatkan korang mimpi benda yg sama. iskh, kalo kad hilang memang leceh la. wat sakit kepala jer nanti.

    en. alang nya mimpi sangat scary la. hahahahaha.... ~

    ReplyDelete
  4. ish..mimpi ngeri! tp rs nya mimpi en alang lagi ngeri! hehe:)

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. hahaha.. sampai termasuk2 mimpi ye.. lawak jerk.. tapi memang agak ngeri la mimpi alang tu.. =P

    blog dorang memang takleh masuk la awak. Kita try masuk kat kta nye jajahan pun takleh.

    ReplyDelete
  7. nur'ain,
    tu la pasal. alang tu senang campur2 realiti ngan fantasi. bahaya!

    ayu,
    kite pon mata duitan gak. hahahaha!
    okeh. nanti roger ok!

    amy,
    scray ek. kite dengar pon rasa tobat takmo main kayu tiga. hahahha!

    hanim,
    hehe...memang ngeri!

    ceera,
    tu la. alang ni senang terbawak2.
    memang takleh eh? hmm..camne ek. susah gak.

    ReplyDelete
  8. seramnye mimpi en alang..x agak2 sampai bunuh2 tu..hehehhe..seb baik x sambung mimpi masuk sokabar plak.:)

    ReplyDelete
  9. yang...

    mimpi lah yang indah2 aja..okekkkk! ;)

    ReplyDelete
  10. Ya Allah!!!! eeiiii, sohih, nightmare

    ReplyDelete
  11. afid,
    hehehe...kalau la sambung ke realiti. parah tu!

    fealize,
    ok. thanks! :)

    maksu,
    hehehe...ngeri kan?

    ReplyDelete
  12. 1. ye saye da tukar time kepade local time.
    2. mgkn sbb saye masih pakai blogger lama. blogger baru susah lah. nek buat custom sendiri susah sket huhu.

    ;)

    ReplyDelete
  13. ad3ck,
    1. oh ya? ok..dah tau. bukan masalah time la kalau camtu.
    2. ha ah ek. maybe masalah blogger lama kot. takpe la ad3ck, aku menerimamu seadanya. hehehe...~

    ReplyDelete
  14. hahhaha..
    tu la..
    biasenye klu ade mende yg kiter duk borak2 then duk pikir2,
    akan terbawak smpai ke dlm tedo..
    hihihi..mcm2 krg ni :p

    errr..
    tu la..sue yg nk msukkn url lam list,
    xdpt nk msukkn url kiter,
    xtao la nape..
    sedey :(
    time ok da yunk..

    ReplyDelete
  15. lawak ok..esp part air mani merata..x suke ok..
    tp mmg takut..sampai tikam2..pija selalu je semnbang2 ngan tina..agak2 if kite org tgglkan laki kite org..mesti dorg akan tikam2..takoottt...
    *dramatic lebih..haha*

    ReplyDelete
  16. nanonano,
    tu la pasal. geram je. leh termimpi2. hehehe...

    memang takleh ek na. takpela. takde rezekimu di situ.

    pija,
    uishh..memang golongan 'laki' kite bertiga ni golongan orang suka tikam2 kot. hehehhee....

    ReplyDelete
  17. actually...watashi pun tak paham apa yg awk tanya tuh..uhuhuhuhuhuhuhuh
    sbb watashi men tulis je blog bab len mmg fail ok!ahakssssss

    mmg ngeri arr duadua mimpi tuh
    yg pasti en alang sangat takut kehilangan awk..
    sayang dia lebih taw!

    malu i type semua ni taw!
    ahahahahahaha

    ReplyDelete
  18. hana,
    hehee...malu ke?
    auwww...

    yup. sayang melampau.
    jeles tahap membunuh. bahaya.

    ReplyDelete
  19. wahh...takot tol mimpi en alang dehh....tp lg sedey mimpi x dpt shopping...hahaha...btape pntg nyerr shoppg tuh..kuang95~....

    kite nyerr url ade..?? klo ade..nk pampang gaks...


    http://ayein0905.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. comel jek..huhu.. mesti sedih habis kan kalau betul2 terjadi..kekeke

    ReplyDelete
  21. yG xbLeh bLah nK sHoPpiNg x dPt!
    kaLo diNa pOn nAnGis oK@

    ReplyDelete
  22. alamak, mmg ngeri mimpi2 itu .. tak tahan betul bleh nak mimpi tak bleh shopping plak ye :p

    yg lawak bleh plak mimpi air mani bagai .. kuangg .. kuanggg .. kuannggg .. tak sesuweeiii ... hahahhaha ...

    ReplyDelete
  23. ngeri sgt tue mimpi...memang menakutkan tue...jgn nangis sampai jiran dgr yer...heheheee nanti ada plak jiran ketuk pintu kejutkan.....

    ReplyDelete
  24. mak ai...mimpi takleh blah...hehe
    yg kelakar tu kan, air mani merata2..hahaha..gelak guling2 den baca..

    ReplyDelete
  25. princess_n,
    awak punya url dah ada la yang. cuba check balek.
    yup. shopping itu penting. :D

    farah,
    en alang kata kalau betul2 terjadi, dia akan bunuh diri jugak lepas dia bunuh kitorang semua. huhuhu~

    dina,
    yaaa! shopping penting tau!

    yatie,
    hehehe~ tau takpe.
    :P

    shafa,
    jiran dengar? uishhh...harap2 dia tak dengar la kan. malu ai.

    eiza,
    hehehe..
    tu la. ntah apa2 en alang mimpi camtu.

    ReplyDelete
  26. Intan,

    Add la blog kiter...sedey blog kiter takder la plak.

    N then, pasal mimpi tuh horror la wei. Bagi Zie, yang horror adalah bab shopping tuh dari bab tidur nagn lelaki lain.

    Mintak dijauhkan la.

    ReplyDelete
  27. zie..adala.
    dalam blog roll tu. kalau awak update entri, baru dia kuar. ok?
    jangan sedih2 k?

    hehehe...
    yes. shopping tu penting.
    :)

    ReplyDelete
  28. http://rindu-memaksaku-menyayangi-mu.blogspot.com/

    ni url blog akak...ooo, mimpi yerrr....mainan tido jer tu, tolong abaikan terus yerrr...

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...