Followers

Tuesday, August 12, 2008

tahniah!


kepada Zie di atas kelahiran baby girl, Aisya Qistina pada hari khamis lepas.

Zie, cepat2 ye post gambar Aisya. tak sabar nak tengok permata hati awak tu. your baby girl ngan kite kongsi bintang yang sama.. LEO.

boleh geng! D




malam ni dah buat janji ngan en alang, nak tengok SuSuk. tak sabarnyeeeeeeee..........

hikhikhik.

lepas tgk wayang, en alang cadang nak pi jalan2 kat tepi pantai Lumut nun. pastu, kalau ada masa, nak pi karok plak.


wah! tak sabar ok. dah lama tidak beronggeng macam ni.
:D

15 comments:

  1. tahniah..memang musim nama qistina..semalam pun mama tgk ade sorang rakan blogger letak nama bb die IRIS QISTINA..

    ReplyDelete
  2. wah bestnye beronggeng macam anak2 remaja ehehehe.

    ReplyDelete
  3. tahniah

    wow g tgk wyg eks...syoknye

    selamat berdating:P

    ReplyDelete
  4. ~ nak g tengok citer susuk gak.. tapi tak berkesempatan lagik. byk dah citer yg dlm list tak sempat nak tgk. ~

    ReplyDelete
  5. ha'ah best tgk susuk..tambah2 panggung wayang dah tantik n selesa..syookk layann..hhehehe

    ReplyDelete
  6. susuk? huhuhu....jgn lupa peluk en alang kuat2 kalau takut nanti tauuuu...slmt beronggeng...

    ReplyDelete
  7. tgk susuk??
    malam lak tu..
    jgn ngigau dah ler..

    ReplyDelete
  8. ronggeng kak ronggeng jgn tak ronggeng..nnt ratna balek ronggeng ngn kite laks~!

    ReplyDelete
  9. ronggeng cik intannnn!!!
    sekali sekala mehhh

    ReplyDelete
  10. hehe.. malam ni aku nk beronggeng ngan missus gak lah

    ReplyDelete
  11. ramainyer yg ltk anak name qistina yek..


    akk sy nk trn sn nti,jumpa jom..=)

    ReplyDelete
  12. thanks puterikure-kure...letak post for the arrival of my baby girl.

    Thanks a lot. Muahsssssssssss

    ReplyDelete
  13. thanks puterikure-kure...letak post for the arrival of my baby girl.

    Thanks a lot. Muahsssssssssss

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...