Followers

Monday, September 22, 2008

(sedang menyengih)

pagi2 ni aku dapat kad raya pertama tahun ni.
dari cik kema.
(thanks kema cayang! mmuaahhh!!!)


sepanjang weekend aku melepek kat umah ibu.
tolong buat kuih.
alhamdulillah...dah 80% dah siap.
ada tinggal lagi sket2.
sib baik tinggal kuih senang2 je.
:)


oh!
confirm aku dan en alang beraya kat johor dan singapore.
:D
rasa tak sabar pulak.


on 28th (ahad) tu, kami akan bertolak dari sitiawan lepas subuh.
so, sampai kl, ngam2 la dalam kul 9 ++ camtu,
lepak2 jap kat umah ayah, dan pastu, shoppping!
yeayyy!
:)
maybe akan berjumpa ngan bff aku; ida dan ct.


skang ni tgh pening dengan cuti2 bebudak technical ni.
record aku lain, record HR lain, record diorang sendiri pulak lain jumlah cuti diorang ni.
tak ke gilo?



kalau korang baik hati, tolong la vote aku k?
jasa baik korang, akan ku kenang sampai bila2.
hehehe....
klik je kat bawah ni.
ok?

13 comments:

  1. kat page mana ek awak nye blog
    tak jumpe lak

    ReplyDelete
  2. ceera,
    thanks yang!
    :)

    intan,
    ntahla. maybe page 4 kot.
    hehehe...
    ranking jatuh mendadak.
    tu yang mintak jasa baik korang tu.
    :)

    ReplyDelete
  3. best nya nak nyopping kat s'pore!!!!


    p/s: dh vote dah..
    :)

    ReplyDelete
  4. jaga diri di rumah in-law ya.... senyum2 selalu, dah amik awards?

    ReplyDelete
  5. wow !
    awalnye die dah cuti raye..
    na ni xtao la de cuti ke x,
    klu xpat bonus,
    tamo cuti la..
    raye pun nk kerja.
    huhuhu :p

    ReplyDelete
  6. ayu,
    pi spore balek hari je. sebab takde tempat tidor. hehehe~
    thanks ek!

    maksu,
    kite balek kampung kite la...
    kampung in-law punya turn tahun depan.
    :D

    nano,
    ha? nak keje masa raya?
    jangan la na oi. kang tak pasal2 nangis sorang2 depan pc plak.
    ngee~

    ReplyDelete
  7. ~ dah banyak wat kuih raya ekh? amy baru 3 jenis jer. :(

    syoknya beraya kat kg halaman...

    okeyh, amy dah vote. ;) ~

    ReplyDelete
  8. sakan ek..buat kuih raya...kita tahun ni...tunjuk menunjuki je kat kedai sambil menhulur-hulur duit ...hehe

    ReplyDelete
  9. amy,
    eh, 3 jenis tu banyak la yang. mak akak tu org berniaga...harusla cepat2 siapkan tempahan.
    thanks for voting! :)

    nordee,
    hehehe. kuih tunjuk2 ek? takpe..kalau tunjuk2 kat tempat biasa beli kuih, digalakkan. tapi, kalau kat tempat yang tak biasa, baek dihindarkan...ok?

    nem0,
    jom! raya kat spore!!
    =P

    ReplyDelete
  10. sy pon jaga cuti 150+++ punye staff.
    jadik HR lagi gilo beb!
    poning mana nak jaga cuti mana nak gaji gaji..hahaha.

    btw cuti lama ke raya ni?

    ReplyDelete
  11. yat,
    kite cuti seminggu start 29hb.
    abis cuti tahunan kite tau.
    huhuhu~

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...