Followers

Friday, September 26, 2008

0-0 ye!



sempena menyambut bulan syawal ni,
aku tukar gambar kat atas tu.
bagi feeling raya sket.


kepada regular reader, silent reader, yang sedang berkunjung, atau yang tetiba tersesat ke blog aku ni,
dengan ini aku memohon seribu kemaafan kepada korang sekiranya ada tersalah kata, tersalah laku, tersalah taip dan ada yang terasa hati.
diharapkan korang happy2 je raya ni, takmo sedih2 ok!
:)




aku turun kl ahad ni.
:)
balek kampung muar maybe isnin atau selasa.
dan balek 'kampung' singapore pada raya pertama selepas solat sunat raya.


oh..oh!
en alang tak bayar lagi fitrah.
nak kena ingatkan dia ni.

err...korang dah bayar?

20 comments:

  1. selamat hari raya kak intan..klu ade salah arap dimaafkan ek

    berhati2 dijalan raya:P

    ReplyDelete
  2. Puteri kure kure, kl 0-0 kena penalti jawapannya..hehhehehehe. Selamat menyambut hari raya & maaf zahir batin. Hati2 dijalan raya. Follow speed limit. InsyaAllah selamat.

    ReplyDelete
  3. nem0,
    slamat hari raya! mmuahhs!!

    zue,
    samala kite ek. :*

    shafa,
    hehehe...
    follow speed limit tu cam takleh nak janji je. :P
    i'll try my best k?

    ratna,
    189, taman astaka,
    32000 sitiawan, perak.
    alamat ratna plak?
    ratna jaga diri k!

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Raya.. enjoy ur raya ok :)

    ReplyDelete
  5. wow !
    pengantin bawu tuuu..
    hihi ;p

    ReplyDelete
  6. woooo pewwwittt...!

    macam org dolu-dolu plk.
    en.alang macam hulubalang. akak plk macam dayang istana. ke macam tuan puteri?

    hehehe

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya,
    maaf zahir batin..
    semoga menyambut syawal dgn gembira di samping suami, family dan sanak saudara..
    berhati2 dijalanraya tau..

    ReplyDelete
  8. slm ukhuwah...jangan ikut yahudi dan nasrani..jika kamu tidak mahu termasuk dalam kalangan mereka

    orang yang mendedahkan aurat ketika didunia..pasti akan menghadapi kegelapan di padang mahsyar..

    bertaubatlah sebelum mati.

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Raya Aidilfitri to both of u.. maaf yekalau ada salah & silap .. enjoy ur raya holiday:)

    ReplyDelete
  10. cikkurekure, selamat hari raya. maaf dzohir batin. selamt bercutiiiiiiii! esok ku kerja lagi huhuhu.

    ReplyDelete
  11. salam..selamat hari raya aidilfitri tuan rumah!!semoga ceria selalu..

    Datang ziarah menziarahi blog sy..raya2 banyakkan ziarah ya:)

    ReplyDelete
  12. maaf zahir batin.. salam aidil fitri

    ReplyDelete
  13. intan, take care, Selamat hari raya, maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  14. Selamat Hari Raya.... (Alamak! Fitrah!!!!! Haiyooooo!)

    ReplyDelete
  15. akak~!
    di kesempatan ni kite pon nak mintak maaf dari ujung rambut sampei la ujung kaki nu haaa.
    takot ade tersalah silap pape ke kann.
    kot ade cakap kasar ke,terasa ati ke.
    harap dimaafkan ye kak?
    walau tak penah jumpe,tapi akak siyes best!
    hehehehhehe :)

    selamat ari raye kak,sori lambat sket :)

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...