Followers

Thursday, December 4, 2008

ok! happy semula!!!


happy, happy, happy
happy, happy, happy
happy, happy, happy


hahahaha!
sewel punya olang!


en alang pandai betul amek hati aku.
masa dia sampai umah, aku tengok dia bawakan aku:

1. cekedis kacang hijau jenama apa ntah tapi faveret aku. tak terkenal pon jenama cekedis ni. tapi sedapnye, masyaAllah!

2. burger daging special takmo sos, mayonis ngan black pepper kasi lebih satu!

3. air aiskrim soda sejup2.

4. senyuman yang penuh ikhlas. mata sayu je.


oh! oh! part yang last skali tu paling buat aku jatuh hati la kan.
dari marah2, hati panas membara, terus cair balek.
betul la pija. kaum pompuan ni hati cepat nau lembik.
grrrr!!!!


en alang minta maaf sambil pujuk2.
dia janji macam2.
takpe2. disebabkan dia ayat baekkkk punya,
aku pon kasi la can.


janji tak buat lagik?

abg janji yang. takmo buat lagi.

abg lain kali, kalau marah, takmo la tumbuk2 dinding. takut la!

ok2. abg janji ok sayang?

ok! (sambil mulut dok kunyah2 cekedis. hahaha!)



ternyata, aku ni senang nak marah, senang nak sejuk.
hehehe. aku ni senang nak sentap2 ok!
tapi hanya dengan orang yang aku rapat je. kalau orang aku tak rapat, apa ke hei aku nak sentap2 kan?
mau makan hati sorang2 di situ.


thanks pada korang yang banyak ambil berat dan bertanya khabar aku semalam.
pada yang ym aku tu, sori sesangat sebab semalam betul2 takde mood nyah.
mak kan sentap, harusla takes time nak beramah mesra macam slalu.
ok, sheshape nak ym ngan aku harini,
for SURE aku layan ok!
take care noks!

16 comments:

  1. yay! alhamdulillah...
    kan best tu...

    kita yg bc ni pun rasa best..
    yay!

    :)

    ReplyDelete
  2. ekekekeke

    yayyyyyy!!!
    kan bagus camtu..
    happy selalu k..
    'er...intan nk cekedis takkk???

    ReplyDelete
  3. yeayyyy dah baik.
    tumpang heppy kak..

    semoga bahgia selamanya ek:)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah....elokla tuu, cepat gaduh cepat baik....

    ReplyDelete
  5. aaaaaaaaaaaallalalalalalal suwitye.

    tingat ahh yat kalo perang dingin pon cenggitu..hubby pujuk cam baby..ala mucuk manje syomellll..hahaha.

    pas gadoh pastu berbaik besh gile kan?

    ReplyDelete
  6. ~ hoorrayy!!! dah baik balik. alah, dah tau dah. kejap jer tuh merajuk. dengan laki lain kan? dengan bf berhari2 merajuk, tak kisah mana.

    korang dua sangat sweet la. yg cekedis tak tahan tuh... ~

    ReplyDelete
  7. ayu,
    :)

    hana,
    nak! nak!

    erlyda,
    yeayyy!

    ayu,
    =)

    misZue,
    ok yang. thanks!

    rafflesia,
    hehe~
    tu la..

    yat,
    hehehe~
    memang best la. hahaha~

    amy,
    hehehe. kitornag ni sampaikan adik2 akak kata pasangan sengal. kejap gaduh, kejap very lovey-dovey. ntahape2.

    ReplyDelete
  8. eley... ngade2 je lebey kakakku ini... hoho!!

    ReplyDelete
  9. walawesss. bestnya dipujuk gitu kak! diya terbyg2 muka en alang dok pujuk2 akk yg tgh makan cekedis kacang ijau tu. hehehe. comel lah! :D

    ReplyDelete
  10. hahaha.. asal ada makanan.. laju je awak eh, hahah.. lawak lawak.

    ReplyDelete
  11. farina,
    hahahha.
    sengal.

    diya,
    sila2. bayangkan. akak yang gemuk tgh makan cekedis sambil dipujuk. hahaha! dasar kuat makan.

    ceera,
    tau takpe. betul2 dasar kuat makan. hehehe~

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah :D
    bahagia selamanya.. AMIN.

    ReplyDelete
  13. tu la kan..
    marah2..pastu nanti ok blk..apa la hati perempuan ni kan..haihh..

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...