Followers

Wednesday, April 29, 2009

(sticky mode) blog baru

entri terbaru, ada kat bawah ye..



aku ada bukak blog baru untuk bayi yang akan tgk dunia ni dalam 5 bulan lagi.
sebab aku rasa untuk baby macam tak sesuai nak campur ngan blog yang ada ni.

sesiapa nak aku invite, sila tinggalkan email ok.


maybe buat masa skang ni, aku private kan dulu.
nanti, bila baby dah kuar, maybe dan hanya maybe aku akan bukak pada semua.

35 comments:

  1. nak baca blog baby jugak.. email erlyda@gmail.com

    ReplyDelete
  2. kak..sy suka baca blog akak...niera_hashim@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. saya saya

    zanira_noh@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. nak baca blog baby jugak...heheheh...adiksa_2000@yahoo.com
    Sila la juga ke blog saya : http://babykidsbarn.blogspot.com
    Ada pilihan baju baby and toddler..Thanks...

    ReplyDelete
  5. hoh...yang, kamu tahu email add saya kan??..sila invite yerr...ahakss

    ReplyDelete
  6. intan...

    invite saya jugakkkk
    mrs.handri@gmail.com

    nk jugak baca blog tu..


    p/s : by the way, saya dah lama link kan blog intan dlm blog saya..hope u dont mind ;)

    ReplyDelete
  7. invite invite....
    sweetziez2112@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. invite me too mizzamyzalini@gmail.com

    ReplyDelete
  9. and me,
    annedarla@gmail.com
    :)

    ReplyDelete
  10. comel gilerrr...ade blog tuk baby...x sabar nk tggu 4bln lg...yeaayy....

    ayein_0905@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. Jangan lupa kita ek.. freaky_gurlz@yahoo.com

    P/s - tanya blk soklan yang intan penah tanya jiey, nape nk private kan blog?

    p/s/s - Mak pak comey, anak intan n en.alang mesti comey! =)

    ReplyDelete
  12. nak! nak!

    siti.amiha.ayu@gmail.com

    ReplyDelete
  13. me, dont porget

    wishingstarz2@gmail.com

    ReplyDelete
  14. heedayah1214@yahoo.com

    jemput taw :)

    ReplyDelete
  15. aliyannuar@yahoo.com

    tak sabarnya nak tgk baby kome... hehehe...

    ReplyDelete
  16. jangan lupa zai yer...
    zld3698@yahoo.co.uk / zld3698@gmail.com

    ReplyDelete
  17. nak jugak!

    fealize1010@yahoo.com

    sriyanti_ahmad@yahoo.com

    kite nk jugak roti canai n mee udang tu...alamakkk sedapnyer...

    ReplyDelete
  18. nak juga bace blog baby kak intan

    ReplyDelete
  19. err saya mau... buleh ka?
    ;P
    i.love.pink82@hotmail.com
    5 bulan lagi...
    pejam celik je tu...
    huhuh excited nyea!!

    ReplyDelete
  20. huh. bukan nak add orang. menci.
    nak gak arr!!!

    ReplyDelete
  21. sori terlambat sikit kak. diya baca je entri akak kat google reader. huhu. teringin gak nak baca blog baby.

    crayonkakak@gmail.com

    =)

    ReplyDelete
  22. alalalala sweett:)
    jgn lupe http://aleena-izmim.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. Dont forget me :-

    mama.aqilah@gmail.com

    Welcome mommy to be....

    Selamat tak tido malam...huhuhu...

    ReplyDelete
  24. nana_fazry@yahoo.com

    yang invite tao !
    eh psl blog org 1 lg tu,
    bukan private la..
    saje tutup dlu sbb xde mase nk apdet,
    hihi

    ReplyDelete
  25. sy nak!.
    nribsr.ryhan@gmail.com.

    ReplyDelete
  26. wah wah! gak kembo! lindosh[at]gmaildotcom

    ReplyDelete
  27. invite eh..nnti leh share2 info..

    cikpid@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. nk bace gak... fhari261@gmail.com

    ReplyDelete
  29. saya!

    cikgaban@gmail.com

    harap sudi jemput

    =)

    ReplyDelete
  30. princesstortoise2.. bleh x invite saya gak.. selame nie saya silent reader je.. TQ..

    noorfazillah_daud@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  31. saya nak!!!!


    mizfunkyhun@yahoo.com

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...