Followers

Wednesday, April 29, 2009

jumaat, kembara mytv3.

ibu ada tengok iklan kat tv3 hari sebelum tu (khamis).
kata kat padang astaka ada buat kembara tv3.
nak tau padang astaka tu dari umah ibu brape jauh?
dokek yo. jalan kaki tak sampai 7 minit pon.
hehehehe.

so, petang tu, start kul 4pm dah dengar riuh2 kat padang astaka tu dari umah ibu.
oh. kan ke aku cuti jumaat tu. so, stay umah ibu je. rilex2.
lepas je aku ngan ibu antar iqa ke latihan kawad kat skolah,
terus pecut kitorang ke padang astaka.
oh, masa ni pi ngan kereta.
ngengada naik kereta, padahal boleh je jalan kaki.
hahahaha.

masa ni diorang wat game.
pompuan, main bola jaring,
lelaki main bola sepak sambil pakai kain pelikat.
enjoy the pics ok!


ibuku yang bersemangat biarpon panas terik masa ni.

muka tuan tanah tak semenggah. selenga je.


ni wartawan melodi tu. apa ke nama dia? cute la dia ni! geram kat rambut dia. grrr...auummmm!!!


barisan artis dan selebriti tv3. yang aku kenal, intan ladyana, raja farah, shireen (pelakon), maria tunku sabri. lain2, sorry la ye. aku tak kenal sangat. kalau korang terer, teka la diorang yang mana satu.


masa ni, diorang baru nak try test gol bola. maria tunku sabri pakai key macam makcik2.


game nak start dah. masa ni, aku ngan ibu dah nak gerak ke tempat bola sepak.


aku tak tau sape ni. main amek je gambor. huhu. tapi klakar la tgk diorang main bola pakai kain pelikat. macam2 gaya ada.


aidit dan elly. nampak dari side tepi je. jadila kan.


masa diorang wat kembara ni, macam biasa2 je. cuma yang teruja sebab tengok artis. itu je.
gerai2 pon takde la sangat. cuma orang2 local je yang ada.
aku saspek tak ramai orang tau.
oh, dan maybe diorang ramai2 ke lumut sebab ada pengisytiharaan lumut sebagai bandar maritim. dan aku dengar ada perbarisan bagai kat sana.
aku ngan ibu lambat tau. dah tau,lambat2, lagi la malas nak ke sana.
sure jem punya, huhuhuhu.

entri jom heboh, lepas ni ok.

6 comments:

  1. dah agak, mesti awak turun punye jom heboh, hehehe

    ReplyDelete
  2. aarin tak dapat pergi ar, kene keje..mesti best tgk selebriti main bola kan...

    ReplyDelete
  3. sha tgk dalam tv...main bola kampung..tuh yg pakai kain pelikat tuh...huhuhu..panas2 pun turun gak ek kamu...

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...