Followers

Monday, May 11, 2009

hampir2 terlupa.

sori aleena.
sib baik terbaca kat kotak chat tadik.
kena tag rupanya aku ni.
huhuhu.

ok.
here it goes.
kecik bebenor award ni. takpe2. thanks ok aleena. siap ada vespa lagik.

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)


1. dah letak dah. cantek2.

2. hmm. ni kirenya blogger baru la yang aku kenal. tak berapa kenal. tapi dia sangat baik hati bagi aku award dan tag ni. oh. dan dia sangat manis orangnya.

3. fakta tentang diri saya.


a) sangat suka gigit kuku. buruk dah kuku ni.


b) mata suka terkedip2. memang pelik aa.. aku hanya sedar mata aku ni suka sangat terkedip2 bila aku skolah menengah.

c) tau suara tak sedap. tapi sangat suka nyanyi2 sambil menari2 depan en alang. sampai en alang naik nyampah. hahaha.

d) suka ejek en alang. sebab kadang2 dia pon ada habit dia jugak.


e) tak makan cili merah.

f) sedang mengandung 4 bulan setengah. alhamdulillah.

g) akui sedang rindukan teramat sangat pada mee udang gertak sanggul. tak tahu kenapa. ayah, bila kite nak ke penang ni????

h) minggu lepas dapat rasa macam ada benda nak terbang kuar dari perut. itu je la skali. dah takde rasa dah lepas2 tu.


i) smalam sambut hari ibu dengan ibu tercinta. hari sebelum tu dah sambut ngan mak mertua. mak, aku suruh dia amek apa2 je kat kedai tu. kire, hadiah aku, blanja dia la. hehehe. ibu plak, aku ngan zaza kongsi duit belikan kek.


inila kek tu. cantek kan? black forest cake.


j) sape aritu kata nak tgk sangat perut aku? haa..meh sini aku tunjuk.

haa ko. tak cukup air-cond ofis, aku tambah kipas plak. skang ni aku cepat kepanasan. teruk tul. huhuhu.

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
orang2 yang aku nak tag:
1. zaza
2. ayu the sun (lama tak tag ini budak)
3. princess N (birthday girl)
4. hana-ni-mo-nai2
5. faramie
6. ayu bakal pengantin

korang paham2 sendirik la ek. aku malas nak bubuh link. huhuhu.


5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda". Terima kasih!

sat2 gi la na...


5 comments:

  1. ur welcome prncess tortoise:)
    alalala ade baby dlm perut..hee

    ReplyDelete
  2. salam..hai...mcm nk dpt bb girl je ni....

    ReplyDelete
  3. maksu suka gigit siku baby w...nanti dia komplen, shakitlah.....

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...