Followers

Wednesday, September 9, 2009

rindu? jangan ditanya ke mana aku pergi...

kerana aku hanya berada di klinik desa lebih dari setengah hari.

hmmpphhh!
menyampah gile ok!
orang ramai tak hengat,
sampai sit semua penuh.

dahla kena wat bsp.
automatically tak leh puasa.
kalau leh minum air depan orang takpe gakla.
ini dah macam puasa gak.
tekak kering, asik kencing je,
memang terhidrat habis.

pulak tu dapat geng yang tgh terhidrat jugak.
mula la kitorang plan nak ambush masuk pantry misi.
hahahahaa!
siap berangan2 nak minum satu botol besar 1.5liter 100plus balek nanti.
and i did.

kuang kuang kuang.

oh. aku selamba minta mc dari doc.
ye la, kalau sampai kul 1pm aku tercongok kat klinik desa tu dari kul 8am,
tak ke gile.
pastu, kul 2pm wat bsp lagik.
kul brape aku nak masuk ofis?
dahla bulan puasa ofis tutup kul 4.30pm,
baek aku minum 100plus kat umah sambil tengok upik abu dan laura dan lalola.
hahaha!

oh. baby ok.
heartbeat baby ok.
kepala sudah turun juga.
dan skang ni asik kaki dia je dok tendang2.
tak sabar nak beranak dah.
harini nak siapkan semua kerja2 tertangguh.
so next week, raya dah boleh beraya sakan.
:)

15 comments:

  1. oooo...wat check up ye? wahhh tak lama lagi baby nak kuar dah...bestnya awak kan. take care tau intan.

    ReplyDelete
  2. moga selamat semuanya!.. :D

    lps raya nanti dapat baby la eh...

    ReplyDelete
  3. seronoknyer nak dapat baby...
    xsabar nak tgk baby intan...musti comey jugak...

    ReplyDelete
  4. cepat2 la meletup weeyyy!!...eheheheh

    ReplyDelete
  5. cian sis...msti penatt kan..sabau je laa...nti baby da kua..cite kt die taO..

    ReplyDelete
  6. lagi berapa hari ni kak intan?? amy pun tak sabar jugak.

    ReplyDelete
  7. wahh
    baby dah standby nk turun..
    :p

    ReplyDelete
  8. byk2 rehat ye..baby dh ready tu..
    semoga semuanya slmt utk intan sekeluarga..
    take care..

    ReplyDelete
  9. haaaaaa...
    samala kita..
    kepala baby sudah dibawah..
    semalam pun ada rasa saket2..
    gerun jugak kami ni, tp dlm masa sama xsabaq nk tgk baby snrik..;)
    semoga kita berdua selamat hendaknya..amin..

    ReplyDelete
  10. wah
    dah makin dekat saat besalin eh
    besh2!

    banyakkan mengaji tau...

    ReplyDelete
  11. ambush jer!!! ahhahahahahahhaa...
    :D

    ReplyDelete
  12. tak sabar nak tgok bb ko la...cepat la kuar..heheheh

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...