Followers

Sunday, November 15, 2009

hello y'all!

baru balek dari ipoh.
kali ke-2 bertandang ke sana dalam seminggu ni.
penat. seronok. dan agak pokai.
mana taknya, tiap kali kuar,
mesti tuju baju2 baby.
mainan2 baby.

camno nak kumpul duit beli umah camni?
hohoho...

en alang sampai dah bagi signal.
angkat kening la, buat2 tak nampak la, main2 ngan khalish la tiap kali aku nak tunjuk baju atau mainan yang bakal jadik korban.
hahaha.
en alang dah pandai buat muka boring ok.
ni kawen tak sampai 2 tahun lagi.

cuba lagi 2 tahun?
agaknya aku shopping sorang2 la jawabnya.
hehehehe~

korang banyak lagi ke cuti tahun?
ada ke mana2 ke sempena cuti skolah ni?
oh, kami beraya haji di muar tahun ni.
tapi kejap je. takat 2 hari je kot kat sana.
tu pon sebab sepupu sebaya aku nak bertunang.

susah nak janji nak jumpa sesiapa kalau balek kampung ni.
alangkan slalu pi kl pon tak sempat2 nak jumpa sorang dua yang dah janji sekian lama.
susah tauuuu....
hukhuk.

k la you all.
nak layan fesbuk jap.
start hari ni, dah leh update hari2.
tapi, gambar kureng la kot.
aklau ada pon dari hp je.
sebab kamera dah ada kat cambodia skang ni.
ayah pinjam, ada apa ntah kat sana.
seminar ke apa ke.

take care k korang.
happy weekend!

8 comments:

  1. Wahhh.. Bagusnya..
    Da leh update selalu..
    =)
    Intan dpt tak email Jiey?

    ReplyDelete
  2. hi intan? lama tak dgr citer kamu. dah abis pantang ke?

    ReplyDelete
  3. kak intan dah kembali bekerja ke??

    ReplyDelete
  4. shoping sorang2 lagi best! bole lebeih fokus. hehehe...

    ReplyDelete
  5. kak...
    cepat la bekerja..
    rindu nk baca update akak tiap2 ari

    ReplyDelete
  6. hohho...sopim tuk khalish x perr...1st baby...

    ReplyDelete
  7. yay! intan kembali mengganas! mauakakakka...


    pelok cium for khalish plssss...

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...