Followers

Thursday, November 19, 2009

masih ok di sini

di pejabat.
rasa macam kureng je.
sebab hati ni rindu teramat pada khalish.
masa bercinta sakan ngan en alang pon tak rasa macam ni.

sebelum keluar dari ofis,
khalish siap senyum2. mengagah mamanya.
lagila buatkan hati ni rasa tak keruan.
rasa nak amek cuti je.

ni pon ada hati nak amek half day plak.
kuikuikui...

kuatkan hati...kuatkan hati...
maybe tengahari ni balek umah la kot.
sebab geng nak pi lunch demam la plak.

8 comments:

  1. rindu kat anak lg kuat dr rindu kat hubby sekarang ni kan.. sampai hubby pun merajuk dibuatnya.... heheh mmg sgt tak sama rindu kat anak sangat2 kuat dan hebat...

    ReplyDelete
  2. dah strat keja nie intan. selamat bekerja. nurul pulak dah nak start cuti.

    ReplyDelete
  3. hehe
    kuatkan semangat eh intan
    cari nafkah demi masa depan bersama
    ;)

    ReplyDelete
  4. wah.. sampai macamtuh sekali ke? no wonder lah sampai ada husband yg merajuk dengan bini sebab anak. hehehehe...

    ReplyDelete
  5. bersabar la kak..
    akak keje pun demi masa depan baby..
    lgpun tk lari khalish dikejar..
    balik kang jumpa gak...
    sabar2..

    ReplyDelete
  6. puteri,
    kite yg tak kuar lagi ni pon dah rindu-rinduan tak sabar mo jumpa..kekadang nak tido termeleleh gakla..tah hape2 jek. hehe:)

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...