Followers

Friday, November 20, 2009

nampak sangat ke...

...kekurusan tu?

bagi aku nampak biasa je.


19 comments:

  1. Ahah. Memang akak nampak kurus dari sebelum ni ^-^

    ReplyDelete
  2. yup ada beza.

    menten kan tauuu~ :D

    ReplyDelete
  3. mmg nampak kurus banding masa pgnant.. tp kena kawal ia akan naik balik setelah beberapa bulan... (pengalaman) hihi

    ReplyDelete
  4. aah la makin berseri kak!!!
    kurus gilaaaaaaaa.
    oh bila anne nak kurus ni,nak kena beranak jugak ke ape?
    wahahahhahhaha

    ReplyDelete
  5. pewitttttttttttt...ni yg rasa nk bersalin lg skli ni...dlm pntang mmg best!!!!!mmg blh kurus!!!!!caya la akak kure2...hehehe....nk menten kan kurus,truskan bf kalo boleh tau...mst menten pnyaa

    ReplyDelete
  6. tul tu.. byk perbezaanya.... tapi kena maintain dekk...

    ReplyDelete
  7. haahla..nmpk kurus..nmpk kecik..

    ReplyDelete
  8. akak!!! sumpah mmg da kurus ok!! siyess x tipuu..

    ReplyDelete
  9. iskkk, betullah kata kawan² tu intan. memang dah nampak kurus!!

    maybe intan yg melalui mmg tak sedar. kitorang yang tgk ni haaaa nampak...

    keep it up yang..! :)

    ReplyDelete
  10. ahaks! kan betul aku ckp ari tu..ko mmg kurus..
    caya la..ni wat alang lg syg kn..

    ReplyDelete
  11. huhu..kembali meletops..
    mmg intan dh kurus la..

    ReplyDelete
  12. ketara....
    nampak berbeza.

    nanti bila khalish dah mula pandai berjalan ngan berlari... hmmmmm lagi la slim. penat mengejar dia.

    ReplyDelete
  13. ka,kenapa,kenapa,kenapa makin kurus dan makin cantik nie???
    jelesnya...waaaa

    ReplyDelete
  14. wow darling - so ketara...sila buat satu post macam mana leh kurus cenggini okay...

    saya memula dulu turun gak - lepas tuh naik...sampai la nie....ha ha ha...

    ReplyDelete
  15. awak nampak kecccuuttttt!!!!!!!
    isk! nak makan makanan org2 lam pantang gak la.
    agak2 kita nak beli set pas bersalin punya ubat2 tu boleh tak?
    maukakakaaaaaaa

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...